Třešť přivítá na konci června hokejové osobnosti

13.06.2008 / Eva Streichsbierová

Zámecký hotel Třešť připravil na sobotu 28. června další setkání sportovních hvězd. Loni se pořadatelé zaměřili na české skokany na lyžích, letos je tématem lední hokej. V rámci akce se na hřišti místního TJ Slavoj opět uskuteční fotbalový turnaj, na němž nebudou chybět ani zástupci Dukly Jihlava.

Tým budou tvořit hráči současného prvoligového A-mužstva, který doplní bývalý útočník Dukly Petr Altrichter. Kromě něj vyběhnou na trávník Oldřich Bakus, Tomáš Ficenc, Daniel Hodek, Jan Hrbatý, Jiří Man, Jaroslav Mareš, Pavel Staněk a Pavel Suk.

Pozvánku na akci s názvem Hokejisté na trávě aneb trochu zakázané uvolnění ovšem dostali také legendy Dukly jako například Josef Augusta, Jan Suchý, Jaroslav Holík, Jiří Holík, Oldřich Válek, Milan Chalupa a řada dalších.

Ředitel Zámeckého hotelu Třešť Libor Novák navíc slibuje účast některých hráčů NHL, české, ruské, finské či švédské ligy. „Mám přislíbeno, že dorazí třeba David Výborný, Jaroslav Hlinka nebo Ondřej Kratěna,“ prozradil Novák. „Dá se říct, že se s nimi docela dobře znám, a když jsem je pozval, všichni ochotně souhlasili,“ dodal.

Programem by měl provázet sportovní redaktor České televize Petr Vichnar. Chybět nebude ani autogramiáda knih a sběratelských karet hokejistů. Začátek akce je stanoven na 28. června ve 14:00.