Do Chrudimi dnes pocestuje Dukla se dvěma juniory

15.08.2008 / Eva Streichsbierová

Druhý zápas ve dvou dnech dnes odehrají jihlavští hokejisté. Ve včerejším přípravném duelu na novou prvoligovou sezonu Dukla konečně uspěla, na ledě Berounských Medvědů zvítězila vysoko 7:3. A už dnes ji čeká cesta za dalším zápasem. Od 17 hodin se pokusí oplatit Chrudimi pondělní porážku.

V sestavě jihlavského týmu se v dnešním souboji s nováčkem druhé nejvyšší domácí soutěže představí také dva junioři. „Trenéři áčka chtěli, abych vybral dva kluky, kteří jsou na tom momentálně nejlépe. Rozhodl jsem se, že s nimi pošlu Luďka Dvořáka a Dana Kotlíka,“ prozradil kouč juniorky Aleš Totter.

Dukla se s Chrudimí utká tento týden už podruhé, v pondělí na vlastním ledě podlehla soupeři z východních Čech 3:5. Uspěla pouze v samostatných nájezdech. Po úvodních čtyřech zápasových prověrkách se zdá, že jihlavským hokejistům více svědčí souboje, v nichž plní roli hostů.

„Na první pohled to tak asi může vypadat. V Liberci i v Berouně jsme podali celkem slušný výkon. Ale myslím, že v tom to nebude, prostě je jen každý zápas jiný,“ říká hlavní trenér A-mužstva Karel Dvořák.