Hokejisté Dukly vyrazí k první přípravě na led rivala

31.07.2009 / Redakce

Jihlavští hokejisté před sebou mají úvodní přípravné utkání. V pátek 31. července se v 18 hodin představí na ledě svého regionálního rivala z Třebíče. „Kluci budou dobře připraveni. Sice jsme začali s tréninkem teprve v pondělí, ale neměl by to být žádný problém,“ uvedl asistent hlavního kouče Dukly Roman Mejzlík.

V dresu Horácké Slavie nastoupí proti jihlavskému týmu také útočník David Dolníček, který ještě na jaře letošního roku působil v Dukle. Zpátky do Třebíče ho vedení klubu poslalo na roční hostování.

„Tyhle zápasy nemám rád. Stejně jako jsem loni nesnášel nastupovat proti Třebíči, tak teď nebudu mít žádnou radost z utkání proti Jihlavě,“ přiznal třicetiletý forvard.

Ten letos hodlá v Horácké Slavii napravit loňský soutěžní ročník, který mu příliš nevyšel. „Chtěl bych se vrátit ke svým předchozím výkonům a zapomenout na minulou sezonu,“ souhlasil Dolníček.

Na opačné straně se po delší době objeví v červenožlutých barvách Dukly útočník Tomáš Čachotský, který přišel zpátky do Jihlavy ze Znojma. Na tréninku se šikovný hokejista připravoval ve formaci s dvojicí zkušených hráčů Oldřich Bakus, Daniel Hodek.