Jihlavští hokejisté budou každý čtvrtek čepovat pivo Ježek

11.11.2009 / Redakce

Chcete si zadarmo pochutnat na dobrém pivu, které vám natočí hokejisté Dukly Jihlava? Žádný problém, přijďte každý čtvrtek do obchodního centra City Park. Tento týden vám budou "Ježka" čepovat Lukáš Krupka, Jiří Man a Pavel Suk.

Akci pořádá jihlavský klub ve spolupráci s Pivovarem Ježek a Rádiem Jihlava. Veřejná ochutnávka piva se proto bude konat v City Parku každý čtvrtek od 16 do 18 hodin právě v prostorách rádia. Začínáme už 12. listopadu 2009!

„Jde o další způsob zviditelnění a propagace Dukly. Točit pivo se vypraví vždy trojice vybraných hráčů, kteří budou připraveni se také fanouškům podepsat. Takže vlastně půjde zároveň i o autogramiádu. A všichni budou samozřejmě čepovat pivo ve svém dresu,“ prozrazuje marketingový šéf jihlavského klubu Dušan Pařil.

Zároveň se také znásobí propagace Dukly na Rádiu Jihlava (FM 101,1). Příznivci jihlavského hokeje najdou v jeho programu rozhovory s vybranými hráči, upoutávky na domácí souboje a také pozápasové hodnocení trenérů. Navíc si s ním můžete i zasoutěžit. Poslouchejte Rádio Jihlava, pijte pivo Ježek a fanděte Dukle!