Útočníci Dukly se na dvě hodiny proměnili ve výčepní

13.11.2009 / Zdeněk Drla, Eva Streichsbierová

„Musíš víc po stěně, pak to tolik nepění,“ instruoval ve čtvrtek odpoledne svého spoluhráče Lukáše Krupku útočník Dukly Jihlava Pavel Suk. Jejich snažení přihlížel další forvard Jiří Man. Také on se ve čtvrtek odpoledne postavil v obchodním centru City Park.

Trojice hráčů jihlavské Dukly točila a rozdávala pivo zdarma v prostorách před Rádiem Jihlava celkem dvě hodiny. Mladí útočníci tak odstartovali pravidelná setkávání hráčů s fanoušky, které na každý čtvrtek připravilo Rádio Jihlava, Dukla Jihlava a Pivovar Ježek.

„Je to další způsob zviditelnění a propagace Dukly Jihlava. Točit pivo bude vždy trojice vybraných hráčů. Ti jsou samozřejmě připraveni se fanouškům také podepsat, takže půjde zároveň i o autogramiádu. Všichni čepují pivo ve svém dresu,“ prozradil šéf marketingu Dukly Jihlava Dušan Pařil.

„Já myslím, že se to povedlo,“ zhodnotil propagační akci po své dvouhodinové „šichtě“ za pípou útočník Lukáš Krupka. „Lidem pivo chutná,“ přidal svůj postřeh další hráč Jiří Man. „Je dobré vědět, že i po City Parku chodí pivaři,“ smál se Pavel Suk, kterému šlo točení piva jednoznačně nejlépe. „Má s tím zkušenosti, je to v rodině,“ prozradil bez dalšího upřesnění s úsměvem na tváři Krupka.

V 18 hodin akce skončila a trojice hráčů ve žlutých dresech o ní měli jasno. „Bylo to fajn,“ hlásili společně. „Ježka“ si od nich nechaly natočit desítky návštěvníků City Parku. A Pavel Suk vystoupil dokonce v živém vysílání Rádia Jihlava. „Ptali se mě na to, jak se mi akce líbí a já se při odpovědi prořekl, že tady kolem chodí hezký holky. Teď jenom doufám, že to neslyšely naše přítelkyně,“ smál se dvaadvacetiletý hokejista. „Ale my se stejně věnovali jenom točení piva a podepisování fotek,“ dušoval se.

Akce v Rádiu Jihlava bude pokračovat i za týden. Příště se za pípu v City Parku postaví kapitán Dukly Oldřich Bakus se svým parťákem z první lajny Danielem Hodkem. Společnost jim bude dělat obránce Tomáš Ficenc. Jste zvědavi, kdo z nich dokáže natočit správnou míru? Přijďte se přesvědčit ve čtvrtek 19. listopadu v 16 hodin do Rádia Jihlava v City Parku!