Soutěž s pivovarem Ježek běží dál

08.01.2010 / Pavel Zeman

Tipněte si jméno jihlavského střelce úvodní branky duelu proti HC Tábor a vyhrajte kufřík s lahvovými pivy Ježek. Ze správných tipů bude vylosován výherce, jenž si o první přestávce následujícího domácího utkání převezme cenu na trestné lavici.

Svoje tipy posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "střelec". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 17.30 (sobota 9. ledna). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)

Jelikož střelcem první branky do sítě Chomutova se stal Jan Stránský a nikoliv například navrátilec Martin Krupka, jehož fanoušci nejčastěji tipovali, nenašla cena svého úspěšného tipéra a propadá do dalších soutěží.

Soutěžte také opět o nejlepší místo v baráku a vyhrajte pro zítřejší duel 2 místa hned za mantinelem + občerstvení.

Nová otázka zní: Který jihlavský hráč se v této sezoně již podruhé představí v zápase proti Dukle v různém dresu soupeře?

Správné odpovědi posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "gauč". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 15.00 (sobota 9.1.2010). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)