Soutěž s pivovarem Ježek pokračuje

26.01.2010 / Pavel Zeman

Tipněte si jméno jihlavského střelce úvodní branky duelu proti Hradci Králové a vyhrajte kufřík s lahvovými pivy Ježek. Ze správných tipů bude vylosován výherce, jenž si o první přestávce následujícího domácího utkání převezme cenu na trestné lavici.

Svoje tipy posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "střelec". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 17.30 (středa 27. ledna). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)

Střelcem prvního gólu do sítě Vrchlabí se stal Jan Stránský, jehož však netipoval nikdo. Naopak nejčastěji byl jako úspěšný premiérový střelec označován Martin Krupka, jenž do utkání nakonec nenastoupil, či tradičně Daniel Hodek. Někteří tipéři i správně předpovídali obnovenou premiéru Oldřicha Bakuse neboť i jeho jméno bylo v soutěžních mailech obsaženo.

Soutěžte také opět o nejlepší místo v baráku a vyhrajte pro zítřejší duel 2 místa hned za mantinelem + občerstvení.

Nová otázka zní: Který jihlavský hráč bodoval ve všech letošních utkáních s Hradcem Králové?

Správné odpovědi posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "gauč". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 15.00 (středa 27.1.2010). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)