Ševčík se vrací do Prostějova

13.11.2003 / Eva

Ještě ve středečním 17. kole nastoupil Jiří Ševčík v dresu Dukly Jihlava a dokonce si v něm na své konto připsal jednu přesnou trefu. Už o den později se ale dozvěděl, že jeho působení v Jihlavě končí. Sedmatřicetiletý obránce se vrací zpět na Hanou. Za Duklu stačil odehrát 17 utkání, ve kterých vstřelil 5 gólů a zaznamenal 3 asistence.

"Dozvěděl jsem se to dnes na tréninku. Ještě jsem ho dokončil s Duklu, ale to už bylo naposledy," smutně krčil rameny obránce Jiří Ševčík. " Musím říct, že je to pro mě zklamání. Nikdo mi neřekl, že by se mnou nebyli spokojeni. Prý mě Prostějov chtěl a oni souhlasili."

To potvrdil i jednatel Dukly Ivan Padělek. " Dohodli jsme se dnes ráno. Prostějov měl o Jirku velký zájem a my jsme jeho přání vyhověli." O hráčskou výměnu se prý ale nejedná. " Jirka je v podstatě hráčem Třebíče a u nás byl pouze na hostování, takže půjde o finanční vyrovnání."

Po odchodu sedmatřicetiletého beka se v obranných řadách Dukly uvolní místo... " Šanci zatím dostanou naši hráči. To ale neznamená, že bychom žádného obránce do týmu nechtěli. Stále hledáme vhodné kandidáty, ale dobrých beků je velmi málo a tudíž musíme být trpěliví," dodal Ivan Padělek.