SOUTĚŽ: Pod tričkem se skrýval Aleš Padělek

12.07.2011 / Zdeněk Drla

Hokejisté Dukly Jihlava zakončili letní přípravu na konci června triatlonem. Při závěrečném běhu u Zborné vznikl i snímek, na kterém jeden z hráčů schovává hlavu pod tričko a před objektivem fotoaparátu dává na odiv pouze svoji svalnatou postavu. Vyhlásili jsme tedy soutěž Kdo je to? Vaším úkolem bylo tipnout si, kdože se pod tričkem skrývá. Dnes tedy odtajníme správnou odpověď: Byl to útočník a známý šprýmař Aleš Padělek.

Před objektivem fotoaparátu, který na něj mířil z pšeničného pole, schoval hlavu pod tričko Aleš Padělek.

foto
⇒ A zde je důkaz. Vpravo v tričku Aleš Padělek, vlevo Josef Kolda, také ve stejném tričku.
Správně tipovalo pouze pět fanoušků. Další tipy byly špatné, i když, ruku na srdce, po desetitýdenním letním drilu museli mít vysportovanou postavu všichni hráči.

Mnozí z fanoušků na to šli jako poručík Columbo. Správně si na dalších fotografiích zjistili, kdože z jihlavských hráčů běžel či jel na kole v cihlově červeném tričku ze Dne mistrů 1985. Ale mnozí se zárověň nechali napálit, nebo prostě jen tak stříleli "od boku". Nejčastěji tak tipovali obránce Josefa Koldu nebo útočníka Lukáše Krupku. Oba splňovali barvu i model trička, oba měli dokonce i tmavé šortky, ale tenhle tip nebyl správný.

Dalším nejčastějším tipem byli Daniel Hodek a Anatolij Protasenja - zde musíme naše detektivy teké zklamat - oba měli "elasťáky", navíc neběželi v daném tričku. To obránce Jan Zelený a útočník Adam Pometlo tričko měli, ale první jmenovaný běžel v bílých a druhý v modrých šortkách. Takže zase vedle. Nebyl to ani Tomáš Čachotský, Petr Domin nebo Ondřej Malec, jak tipovali další.

foto
⇒ Výhra pro vylosované fanoušky, kteří správně tipli, že se pod tričkem skrývá Aleš Padělek.
Pouze pět fanoušků správně tiplo Aleše Padělka. Z nich mohou cenu ale dostat pouze dva. Z duklácké kšiltovky, která v danou chvíli sloužila jako losovací osudí, byli vylosování Michal Obořil a Jiří Urban. Oba získávají pánské tričko Dukla Jihlava s dlouhým rukávem - v červenožluté a žlutočervené kombinaci. Své ceny si mohou oba výherci vyzvednout v kanceláři marketingu na Horáckém zimním stadionu po předchozí telefonické domluvě (602 288 607 - Zdeněk Drla).