Zaber místo ve své řadě! Duklácké billboardy už visí

16.08.2011 / Redakce

V Jihlavě se po roce opět objevily billboardy Dukly Jihlava. Velkoplošná reklama na podporu prodeje permanentek se zatím objevila na třech místech, čtvrtý billboard přibude během pár týdnů. "Billboardy jsou u autobusového nádraží, na okraji Jihlavy při výjezdu na Třebíč a přímo na Horáckém zimním stadionu nad vrátnicí. Čtvrtý bude časem vylepen na atraktivním místě u pivovaru," říká Zdeněk Drla z marketingového oddělení klubu.
Jména majitelů permanentek budou slosována, jeden z nich vyhraje plazmovou televizi od společnosti K+B Expert.

Fotografie na billboard byla pořízena na nové tribuně fotbalového stadionu FC Vysočina v Jiráskově ulici. Při hodinovém focení se šestice hráčů Dukly Jihlava (gólman Filip Novotný, obránci Jiří Dobrovolný a Jan Zelený a útočníci Michal Jeslínek, Michael Polcar a Adam Zeman) dobře bavila. "Záměrně jsme při uveřejnění reportáže z focení neprozradili, proč se fotilo právě na fotbalovém stadionu. Mezi fanoušky se pak rozběhla na toto téma zajímavá diskuze, proč právě tady. Nyní to už můžeme prozradit. V kampani používáme slogan Zaber místo ve své řadě. Na Horáckém zimním stadionu v těchto dnech probíhá výměna starých lavic za nové sedačky, ty budou téměř totožné s těmi, které mají na FC Vysočina. Proto probíhalo focení právě tam," vysvětluje Drla.

Předprodej permanetek probíhá každý pracovní den od 10 do 12 a od 13 do 15:30 hodin na nové pokladně naproti Vysoké škole polytechnické. Zde si také můžete nabít kredit na přípravné zápasy popř. bruslení veřejnosti.

p>

p>

Tři billboardy už visí. První je k vidění na Fritzově ulici u autobusového nádraží, druhý Na Pančavě u silnice na Třebíč, třetí pak přímo na Horáckém zimním stadionu. Foto: Dušan Pařil

Vyfoť se a vyhraj!

Máme tu soutěž pro fanoušky! Vyfoťte se u některého z nových billboardů Dukly Jihlava a fotografii nám pošlete. Pokud k ní vedle svého jména a příjmení a kontaktu na vás připojíte zajímavý nebo vtipný komentář, můžete získat pěknou cenu. Své fotografie zasílejte na adresu: drla@hcdukla.cz.