OBRAZEM: A-týmu začala letní příprava

30.04.2012 / Zdeněk Drla

Téměř třicítka hráčů se hlásila v pondělí 30. dubna ráno trenérské dvojici Petr Vlk - Patrik Augusta ve sportovním areálu Na Stoupách. V poslední dubnový den totiž začala A-týmu Dukly Jihlava letní příprava, která skončí až na konci června. Dukláky čeká dvouměsíční dril na hřišti, na kole či v posilovně.

K prvnímu tréninku dorazili hráči již před devátou hodinou ráno. Vedle zkušených borců to byli i hráči, kteří "postoupili" z juniorského týmu. Po úvodním vážení a krátkém rozcvičení je čekala série cviků na umělé trávě s míčem, delší výběh a fotbal.

Družina hráčů pro letní přípravu ještě není kompletní. "Další hráči se k nám připojí v průběhu přípravy," vysvětlil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban. Jedním z těchto hráčů je i slovinský obránce Miha Stebih, který má nyní studijní povinnosti.

Kdo se zapojil do prvního tréninku?

Brankáři: David Rittich, Filip Novotný
Obránci: Jiří Dobrovolný, Tomáš Ficenc, Václav Jaroš, Tomáš Kaláb, Josef Kolda, Martin Jícha, Přemysl Tobola, Vojtěch Zadražil
Útočníci: Tomáš Čachotský, Daniel Hodek, Radek Hubáček, Michal Jeslínek, Roman Maliník, Michael Polcar, Adam Pometlo, Martin Vysloužil, Marek Prokš, Štěpán Zídek, Ondřej Pěška, Roman Mikeš, Filip Matějka, Jakub Pekárek

Na fotografie z prvního tréninku A-týmu Dukly Jihlava se můžete podívat zde.