Dukla jede k odvetě do Znojma. Uspěje znovu proti Orlům?

12.08.2013 / Zdeněk Drla

Podruhé během jediného týdne zkříží hokejky hokejisté Dukly a Orlů, tentokrát se tak stane v úterý 13. srpna 2013 od 18 hodin ve znojemské areně, kam jihlavský tým zavítá k odvetě přípravného zápasu zkraje minulého týdne.
Pokud se nevypravíte na jih Moravy sledovat zápas přímo do ochozů znojemského stadionu, můžete prožívat další přípravný zápas Dukly u textového onlajnu.

Čtyři přípravné zápasy už mají za sebou hokejisté Dukly Jihlava. Před odjezdem na Slovenko, kde od 15. do 17. srpna sehrají ve Zvolenu tři duely v rámci 15. ročníku Memoriálu Pavla Zábojníka, poměří v úterý 13. srpna síly se Znojmem. A to už podruhé během jediného týdne. Minulé úterý zdolala červenožlutá družina účastníka mezinárodní soutěže EBEL na svém ledě 4:3. Teď je na programu odveta na jihu Moravy v Zubr Areně.

Znojmo odehrálo o jeden přípravný zápas méně. Mladou Boleslav přehrálo 4:1 a po porážce od Dukly si spravilo chuť na nováčkovi extraligy hradeckém Mountfieldu, který doma před velice slušnou návštěvou 1500 diváků porazilo těsně 2:1.

ODVETA VE ZNOJMĚ. Během jednoho týdne se Dukla a Orli utkají již podruhé. Tentokrát se hraje ve znojemské Zubr Areně. FotO: Josef Plechatý