Vyznavači golfu si dají o víkendu dostaveníčko v Telči

18.08.2014 / Zdeněk Drla

Již o nadcházejícím víkendu se sjedou vyznavači golfu do Golf Resortu Telč, kde se koná již V. Mistrovství Jihlavy v golfu s Duklou. Turnaj je otevřen pro hráče s trvalým bydlištěm v regionu Jihlava, představí se na něm i řada osobností i hokejisté Dukly Jihlava. Golfové mistrovství startuje v sobotu 23. srpna v 10:10 hodin. Hráči se do areálu budou sjíždět již od časného rána, kdy probíhá registrace.

Mistrovství Jihlavy v golfu s Duklou napíše v sobotu 23. srpna již své třetí pokračování. Prvnotní myšlenka vznikla před lety, kdy se u golfu sešli obchodní partneři Dukly Jihlava. Odtud byl už jen krůček k tomu, aby se ze setkání stala soutěž, která se zařadila mezi největší golfové turnaje amatérů v České republice.

Stejně jako v předešlých letech i letos na golf dorazí řada významných osobností i z hokejového světa. Již pravidelnými účastníky jsou kupříkladu hokejový expert České televize David Pospíšil či komentátor Michal Dusík. Chybět nebudou ani zástupci Dukly Jihlava - kapitán A-týmu Tomáš Čachotský, obránce Jiří Dobrovolný nebo premiérově útočník Roman Mikeš.

Účastníky golfového mistrovství čeká pouť po osmnáctijamkovém hřišti. Pořadatelé pro ně během dne připravili vedle bohatého občerstvení i řadu doprovodných soutěží. Největší ranař dne, nejlepší brutto muži a ženy a 10 nejlepších hráčů v každé kategorii obdrží věcné ceny.

Hlavní partner akce:

Golf Resort Telč

V nádherné scenérii Vysočiny a nedaleko historického města Telč se nachází exklusivní 18-ti jamkové hřiště. Na tomto hřišti mezinárodních parametrů každým rokem hostuje celosvětový juniorský turnaj Faldo Series. Je vybudováno na 70 ha v mírně zvlněné krajině plné hlubokých lesů, jezer a rybníků. Služby golfového resortu doplňuje čtyřhvězdičkový hotel Šiškův mlýn. Barokní mlýn ze 16. století, zrekonstruovaný na hotel, je vhodný jak pro golfisty, rodiny s dětmi, tak pro pořádání firemních akcí.