Dukle vypomůže zlínský obránce Dalibor Řezníček

31.10.2014 / Zdeněk Drla

Dukle vypomůže v sobotním duelu se šumperskými Draky obránce Zlína Dalibor Řezníček, který má do Dukly vyřízené střídavé starty. Trenérům totiž budou o víkendu chybět obránci Miha Štebih a Matic Podlipnik, kteří byli pozváni na soutředění a přípravné zápasy seniorské reprezentace Slovinska.

Mistrovskému Zlínu, který neprožívá zrovna zářné období vypomůže jihlavský útočník Michal Důras, Zlín naopak Dukle vypomůže s obránci. K již vyřízeným střídavým startům Patrika Urbance nově přibyl další zlínský bek Dalibor Řezníček. Ten se k Dukle připojí v sobotu 1. listopadu a bude k dispozici v zápase se Šumperkem.

„Ke stávající absenci hráčů Tomáše Kalába, Marka Prokše, Martina Vysloužila a Patrika Přidala, kteří jsou zranění nebo se teprve začínají zapojovat do tréninku, nemohou trenéři o víkendu počítat s obránci Mihou Štebihem a Maticem Podlipnikem pro plnění reprezentačních povinností v dresu Slovinska. Proto jsme se dohodli se Zlínem na výpomoci Daliborem Řezníčkem,“ sdělil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Třiadavectetiletý rodák z Uherského Brodu (183 cm / 86 kg) odehrál v nejvyšší české soutěži téměř 250 utkání. První ligu si zahraje poprvé.

Foto: hokej.zlin.cz