Ježkův bar: Vyhrajte možnost sledovat souboj s Draky ze skvělého místa!

08.12.2014 / Zdeněk Drla

Chcete sledovat hokej na jihlavském zimáku z parádního místa? Máte možnost - v Ježkově baru. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Hrajeme znovu o tři místa. Výherce může během zápasu konzumovat pivo (popř. limo) zdarma.
Takže pozor, Ježkův bar je otevřen!

OTEVŘENO. Ježkův bar přivítá další návštěvníky ve středu při zápase Dukly se Šumperkem. Foto: Zdeněk Drla

Desátá soutěžní otázka o místo v Ježkově baru:

Se Šumperkem dorazí na Horácký zimní stadion i útočník Michal Velecký. Ten Jihlavu zná velice dobře, neboť za ni dvě sezony hrál. Celkově nastoupil v jejím dresu k jedenadevadesáti zápasům, v nichž si připsal jedenapadesát bodů (28+23).

Naše otázka zní: Jaké číslo nosil na dresu Michal Velecký během svého působení v Jihlavě?

Vaše odpovědi formou SMS posílejte ve tvaru: DUKLA(mezera)JEZEK10(mezera) Vaše odpověď, jméno, příjmení a město na číslo 9000906. Tedy např.: DUKLA JEZEK10 odpoved, Jan Novak, Jihlava.

(Cena SMS je 6 Kč včetně DPH, technicky zabezpečuje MobilBonus, infolinka 777717535 (po-pá 8-16h), help@mobilbonus.cz, www.mobilbonus.cz, www.premiumservices.cz)

Místo v Ježkově baru při středečním utkání Dukly Jihlava se Šumperkem budou mít rezervované tři vylosovaní odesílatelé správné odpovědi. Výherci budou informováni telefonicky. Zápas 33. kola budou mít možnost sledovat přímo z baru nad ledovou plochou na tribuně C. Součástí výhry je i konzumace piva či limonády zdarma (max. pět kusů na osobu). Soutěž končí ve středu 10. prosince ve 12:00 hodin.

Pravidla účasti a konzumace v Ježkově baru:

1. Výherce místa v Ježkově baru bude informován telefonicky, kdy mu budou sděleny podrobnosti.
2. Na jedno ze tří míst v Ježkově baru mají nárok odesílatelé SMS se správnou odpovědí, která dorazí v pořadí, v jakém je uvedeno výše.
3. Výherce vstoupí na Horácký zimní stadion vstupem C, přes turniket u vchodu určeném pro držitele online vstupenek zakoupených přes portál mTicket (vchod je označen). Zde se přihlásí u pořadatelské služby.
4. Součástí výhry v soutěži není volný vstup na zápas.
5. Výherce má nárok na jedno místo v Ježkově baru po celou dobu konání daného prvoligového utkání. Během této doby má možnost konzumace zdarma (pivo, limo), maximálně však v počtu pěti kusů nápoje na osobu.
6. Své místo může během zápasu kdykoliv opustit a znovu se na něj vrátit. Není však dovoleno odnášet z prostoru Ježkova baru nápoje, či předávat je dalším osobám.