Útočník Adam Zeman nastoupí v pátek za Pardubice

23.01.2015 / Zdeněk Drla

Útočník Adam Zeman vypomůže extraligovým Pardubicím v pátečním duelu proti lídrovi tabulky z Třince.
Zápas začíná v 18 hodin. Sledovat jej můžete na portálu www.onlajny.com.

„Z důvodu početnější marodky jsme se rozhodli využít služeb Adama Zemana, který za nás nastoupí v utkání proti Třinci. V první lize má kvalitní čísla, věřím, že nám pomůže. Zda bude v našem týmu pokračovat, se rozhodneme po pátečním zápase,“ uvedl pro oficiální klubové stránky Východočechů sportovní manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Dušan Salfický.

„Pardubice nám také vypomáhají hráči formou střídavých startů. Proto, když požádaly o výpomoc nás, nebyl důvod jim nevyhovět," uvedl na adresu spolupráce mezi oběma kluby jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Adam Zeman odehrál v minulé sezoně za Pardubice dva zápasy. V aktuálním ročníku první ligy je čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Dukly Jihlava, když ve 36 zápasech nasbíral už 30 bodů za 17gólů a 13 asistencí.

Po pátečním extraligovém duelu se Adam Zeman vrátí do Jihlavy, aby byl k dispozici trenérům Dukly v šlágru 47. kola na Kladně. Do tohoto klání ale nenastoupí Michal Důras, který se v Šumperku zranil, stejně tak i Tomáš Kaláb jenž má z druhého šumperkého utkání poraněný prst. Zranění obou hráčů nejsou vážnějšího charakteru.

Na marodce jsou stále obránci Vojtěch Zadražil, Miha Štebih a Petr Mocek - druhý jmenovaný už ale trénuje s týmem na ledě, datum jeho návratu do zápasové zátěže ještě nebylo stanoveno.