Jihlava přivítá dvojutkání se Slovenskem, vstupenky v prodeji nejdříve jen na hokej.cz!

24.02.2015 / TISKOVÁ ZPRÁVA

Na další přípravné utkání české hokejové reprezentace se nyní těší zejména fanoušci z Vysočiny. Na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě se ve dnech 9. a 10. dubna 2015 odehrají v rámci Euro Hockey Challenge dvě utkání mezi národními týmy Česka a Slovenska. Vstupenky jsou v prodeji od 24. února do 27. února výhradně prostřednictvím webových stránek hokej.cz, poté v celé distribuční síti Ticketpro. Cena vstupenek ke stání je 390 Kč, vstupenky k sezení - z nichž však půjde případně jen pouze malé množství do prodeje - stojí 490 Kč. Prodej probíhá na každé utkání zvlášť.

„Věříme, že český tým naváže na vítězství s Ruskem připíše si do tabulky turnaje Euro Hockey Challenge plný počet bodů. Rovněž fanoušci mohou navázat na předchozí vyprodaná utkání a přichystat hráčům bouřlivou atmosféru. Čas utkání byl po dohodě s Českou televizí stanoven na 17:00 hodin v případě čtvrtečního utkání, v pátek bude úvodní buly vhozeno o hodinu později," informuje Zdeněk Zikmund, mluvčí Českého svazu ledního hokeje, který je pořadatelem dvojutkání.

Průběžné informace k utkáním a také k dalším aktivitám národního týmu sledujte také na oficiálních profilech na sociálních sítích Facebook, Instagram, Twitter a Youtube pod jednotným odkazem "narodnitym".

EURO HOCKEY CHALLENGE 2015: ČESKO – SLOVENSKO

VSTUPENKY JSOU V PRODEJI OD 24.2.2015 (9:00 hod.) DO 26.2.2015 POUZE PROSTŘEDNICTVÍM www.hokej.cz

Od 27.2.2015 od 9:00 hodin budou vstupenky v prodeji také na:
• internetu prostřednictvím portálu www.ticketpro.cz
• v prodejním místě Rokoko, Praha / Václavské nám. 38
• ve vybraných pobočkách společnosti TIPSPORT Seznam poboček sázkové kanceláře a kompletní informace naleznete na stránkách Tipsportu.
V den utkání 9.4. a 10.4. budou případně zbylé vstupenky k dispozici na pokladnách Horáckého zimního stadionu v Jihlavě

Čtvrtek 9. dubna v 17:00
Česko – Slovensko (Horácký zimní stadion Jihlava)
Pátek 10. dubna v 18:00
Česko – Slovensko (Horácký zimní stadion Jihlava)

Ceny vstupenek:
sezení: 490 Kč
stání: 390 Kč

Informace:
• 1 osoba můžu zakoupit max. 10 vstupenek
• Hromadné objednávky nad 20 vstupenek – kontaktujte obchodní oddělení Ticketpro.
• Rezervace vstupenek pro ZTP/P - vozíčkáři emailem na turecka@bpa.cz – kapacita 4 míst na 1 utkání. Cena vstupenky je 390 Kč + doprovod zdarma.