Jihlavským žákům se dařilo na ledě soupeře

14.10.2015 / Jaroslav Wollmann

V sobotu cestovali svěřenci Martina Pykala do Olomouce. Mladší žáci C rozhodli o zisku dvou bodů ve druhé třetině, nakonec zvítězili 8:3. Starší žáci A vedli po dvou třetinách 3:0. V poslední části přidaly oba celky po dvou gólech, nakonec z toho byla výhra 5:2. Svěřenci Tomáše Dzurika hostili Velké Meziříčí. Svůj duel měli v plánu jen mladší žáci D, kteří prohráli 1:6. Starší žáci B měli volno.

Výsledky 10. 10. 2015

Starší žáci A

8. kolo: Olomouc - Jihlava 2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 19. Poledna (Čermák, Menšík), 26. Čermák (Havel, Menšík), 39. Chlubna (Adam, Chvátal), 53. Racek (Menšík), 58. Chlubna. Nejlepší hráči Jihlavy: Patrik Čermák, Tomáš Chlubna, Filip Krejčí.
Sestava Jihlavy:
Krejčí (32. Falta) - Brož, Moravec, Poledna, Chvátal, Sapík - Havel, Čermák, Menšík - Machovský, Chlubna, Adam - Dúška, Racek, Kochrda.

„Domácí tým s námi dnes odehrál dobrou partii a vítězství se určitě nerodilo lehce. Někteří hráči nepodali nejlepší výkon a i když se samozřejmě nemusí pokaždé dařit, chuť a nasazení by chybět neměly. Obdržené branky byly hodně laciné a pramenily z nedůslednosti některých hráčů. Máme za sebou ale malinko náročnější program, kdy jsme kromě soutěžních zápasů odehráli v týdnu i turnaj akademii, někteří hráči navíc hrají i za dorost, a tak se malinko začíná projevovat i únava," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 8. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci B

5. kolo: Jihlava měla volno

Aktuální tabulku po 5. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci C

8. kolo: Olomouc - Jihlava 3:8 (0:1, 2:5, 1:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 17. Bakus (Kříž), 22. Jungwirt (Peš), 32. Bakus (Machovský), 33. Báťa (Peš), 33. Číhal (Kříž), 37. Kudrna (Fábry), 49. Bakus (Kříž), 57. Peš (Báťa). Nejlepší hráč Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Sigmund (32. Tesař) - Vovsík, Hrbek, Číhal, Augusta, Matějíček - Jungwirth, Báťa, Peš - Fábry, Kudrna, Novák - Kříž, Bakus, Machovský.

„Od úvodního dějství jsme dnes domácí předčili především v nasazení a hokejové šikovnosti. Dokázaly se prosadit všechny formace a vyjma některých pasáží můžu být z dnešním zápasem spokojený. Vítězství jsme si dnes zasloužili," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 8. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci D

5. kolo: Jihlava - Velké Meziříčí 1:6 (0:3, 1:1, 0:2)
Branka Jihlavy: 38. Lagron. Nejlepší hráči Jihlavy: Nikdo.
Sestava Jihlavy:
Horák (30. J. Novák) - Procházka, Jeletz, Kazda, Růžička, Sapík - Dvořák, Habermann, Doskočil - Lagron, Němec, Kret - Kain, Hrubý, D. Buzek.

„Klukům dnes nelze vytknout snahu a nasazení. Většina z nich hrála na hranici svých možností. Skóre i dojem ze zápasu mohl být lepší, kdyby jsem některé herní situace řešili lépe. Čtení hry a výběru správného řešení situace bylo z naší strany špatné. Soupeř tak vyhrál zaslouženě," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 5. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.