První zákazník Eco Power Energy s tarifem Duklák bude letos topit zdarma

14.07.2016 / TISKOVÁ ZPRÁVA

Na konci dubna letošního uzavřela Dukla Jihlava smlouvu s novým a dalším generálním partnerem, firmou Eco Power Energy. Při této příležitosti byl zveřejněn nový tarif dodávky energetik Duklák. Velký fanoušek Dukly, Lukáš Frydrychovský z Batelova na Jihlavsku, si přes klubový web zjistil výhodnost jeho ceníku a stal se prvním zákazníkem Eco Power Energy s tarifem Duklák. „Ke změně dodavatele jsem se rozhodl jednak z důvodu úspory a pak i osoba Bedřicha Ščerbana jako jednatele klubu je pro mě zárukou, že je Eco Power Energy solidní firma, kde se nemusím ničeho obávat,“ říká dlouholetý příznivec jihlavských barev, jenž jako poděkování dostal od nového dodavatele energetik dárkový šek. Ten jej opravňuje odebírat zemní plyn po celý rok 2016 zdarma.

Eco Power Energy, s.r.o., generální partner HC Dukly Jihlava, odměnila prvního zákazníka, který uzavřel se společností smlouvu na dodávku plynu v tarifu „Duklák“. V rámci podepsané smlouvy o generálním partnerství vydala společnost Eco Power Energy speciální ceníky elektřiny a zemního plynu s názvem „Duklák“, které jsou určeny pro fanoušky a příznivce klubu. Ceny energií v tarifech „Duklák“ jsou výhodnější oproti stávajícím produktům společnosti a patří mezi nejlevnější na českém energetickém trhu.

Veškeré informace k tarifu Duklák

¨

Prvním zákazníkem s Duklákem byl pan Lukáš Frydrychovský, velký fanoušek klubu, který bydlí s manželkou v rodinném domě v obci Batelov u Jihlavy. Změnou stávajícího dodavatele uspoří ročně na dodávkách plynu přibližně 2.200 Kč.

„Nová produktová řada „Duklák“ uspoří domácnostem fanoušků nemalé finanční prostředky a dále podpoří i HC Duklu Jihlava, protože výše ročního sponzorského příspěvku naší společnosti je částečně závislá i na prodejním úspěchu naší společnosti v regionu kraje Vysočina. Věřím, že se tato produktová řada rozšíří mezi fanoušky a dopomůže tak klubu např. k návratu do extraligy, kam tento historicky patří,“ říká Jiří Svoboda, jednatel společnosti. „Každý měsíc připravujeme pro jednoho vylosovaného zákazníka, který uzavře smlouvu na dodávky energií s tarifem Duklák, zajímavé ceny a vůbec prvnímu z nich jsme věnovali dodávku plynu v letošním roce za symbolickou 1 Kč, za každou spotřebovanou MWh,“ doplňuje Jiří Svoboda.

Lukáš Frydrychovský: Avizovaná úspora je pro mě velice příjemná a kromě toho ještě pomáhám Dukle

Můžete nám o sobě něco prozradit?
Bydlím v rodinném domě obci Batelov, která se nachází dvacet kilometrů na jihozápad od Jihlavy. Jsem ženatý, zatím bezdětný a pracuji jako správce budov u Okresního soudu v Jihlavě.

Jak dlouho fandíte klubu HC Dukla Jihlava?
Moje první návštěva Horáckého zimního stadionu byla na zápase Jihlava – Třinec v roce 1997, tedy v mých deseti letech, kdy tenkrát Jihlava prohrála 0:1. Největším zážitkem pak byl asi postup Dukly do extraligy v roce 2004, kde byla úžasná atmosféra na totálně vyprodaném stadionu.

Jste skalním fanouškem? Najdeme Vás v kotli?
Nejsem přímo „kotelník“, nejezdím úplně na každý zápas mimo Jihlavu, nicméně domácí zápasy navštěvuji vcelku pravidelně, protože v Jihlavě jsem prakticky každý den.

Sportujete, resp. konkrétně, hrajete hokej?
V obci hraji fotbal za 1. FC Batelov v okresním přeboru většinou na postu útočníka. S kluky z fotbalu si občas koupíme v tréninkové hale na Zimáčku nebo na Horáckém zimním stadionu led a rekreačně si zahrajeme i hokej.

Jak jste se dozvěděl o Duklákovi a firmě Eco Power Energy?
O novém generálním sponzorovi jsem se poprvé dočetl na webových stránkách Dukly. Následně jsem tam zjistil i informace ohledně ceníku Duklák a jeho výhodnosti pro domácnosti.

Už jste změnil někdy dodavatele energií a pokud ano, jaká byla vaše zkušenost?
Od výstavby nového domku jsem byl zákazníkem dominantního dodavatele, tedy E.ON, a to jak v elektřině, tak v zemním plynu. Ke změně dodavatele k Vaší společnosti jsem se rozhodl jednak z důvodu úspory a pak i osoba pana Bedřicha Ščerbana je pro mě zárukou, že je Eco Power Energy solidní firma, kde se nemusím ničeho obávat.

A jak tomu bylo u Eco Power Energy?
Po zveřejnění ceníku Duklák jsem si nejprve sám propočetl předběžnou úsporu na dodávkách plynu (asi 350 Kč/rok) a poté jsem se obrátil na uváděný e-mail firmy. Druhý den jsem od Eco Power Energy obdržel odpověď s tím, že předpokládaná roční úspora v plynu je dokonce 2.200 Kč, což mě velice potěšilo. Vzhledem k tomu, že výpočet úspory není úplně jednoduchý, je lepší svěřit toto dodavateli. Poté jsem Eco Power Energy poslal oskenované poslední vyúčtování a během několika dalších dnů jsem obdržel poštou návrh smlouvy o dodávce plynu, kterou jsem podepsal a jedno vyhotovení vrátil na adresu dodavatele energetik. Vzhledem k tomu, že jsem měl s původním dodavatelem uzavřenou smlouvu na dobu neurčitou, budu od Eco Power Energy odebírat plyn již od 1. 9. 2016.

Jaká je Vaše spotřeba plynu? A je pro Vás úspora zajímavá?
Rodinný domek vytápím plynem a v období, kdy nejsou ještě velké mrazy, topíme pouze v krbu. I přesto spotřebuji asi 12 MWh plynu za rok. Avizovaná úspora 2.200 Kč/rok je pro mě velice příjemná a kromě toho de facto pomáhám ještě svému klubu.

Doporučil byste Dukláka i ostatním fanouškům?
Celý postup změny dodavatele probíhá zatím bez nejmenších problémů a kromě podpisu smlouvy jsem se tomu nemusel více věnovat. Až mi skončí fixovaná smlouva na dodávku elektřiny, přejdu i s touto komoditou k Eco Power Energy, neboť i tam, při malé spotřebě – mám totiž na střeše solární panely – ušetřím cca 600 Kč/rok. Věřím, že i ostatní fanoušci a příznivci Dukly se přidají a kromě úspory v domácnosti, podpoří i svůj milovaný klub.

DUKLÁK TOPÍ ZDARMA. Jako poděkování získal pan Lukáš Frydrychovský od Eco Power Energy dárkový šek, který jej opravňuje odebírat komoditu zemního plynu po celý rok 2016 zdarma. Foto: archiv Eco Power Energy