Jihlavským krasobruslařkám startuje nová sezona domácími závody Jihlava Trophy 2016

03.11.2016 / Krasobruslení

Dukla Jihlava mládež - oddíl krasobruslení pořádá již neděli 6. 11. 2016 od 9:45 do 13:15 na Horáckém zimním stadionu závody v přípravkových kategoriích Jihlava Trophy 2016. Soutěžit budou bruslařky synchronizovaného týmu Gemini v individuálním pojetí, předvedou své volné jízdy nebo předepsané prvky, dále slalom na ledě a rychlobruslení. Na ledové ploše se představí jak zkušenější bruslařky, tak i úplné začátečnice. Těmito závody startuje děvčatům nová sezona, ve které se účastní zejména závodů v synchronizovaném bruslení a v soutěžích Projektu Bruslička / ČKS B.
Na první závody nové sezony oddílu krasobruslení Dukla Jihlava - mládež zve diváky trenérka Linda Haferníková:

Vážení přátelé krasobruslení,

ráda bych Vás pozvala na událost, kterou organizuje oddíl krasobruslení Dukla Jihlava mládež, z.s. V neděli 6.11.2016 pořádáme přípravkové závody pro naše nejmenší bruslaře.

Předvedou se Vám děti z domácího oddílu a hosté z Vysočiny. K vidění budou soutěžní volné jízdy či sekvence prvků na ledové ploše v individuálním pojetí.

Soutěž zahájí nejmladší bruslařky, které trénují teprve od letošní sezóny.

Smyslem přípravkového závodu je dát dětem možnost vyzkoušet si, co obnáší předvedení svých dovedností před publikem a rozhodčími. Jihlava Trophy 2016 jim dodá odvahu a motivaci do dalšího trénování a soutěžení na cizích stadionech.

Těšíme se na Vaši návštěvu, závod začíná v 9:45 a ukončení je plánováno v 13 hodin. Máme pro Vás připravené občerstvení.


Gemini - oddíl krasobruslení Dukla Jihlava - mládež. Foto: Archiv