Závěr aukce dresů je zde, do konce dražby cenného postupového artiklu zbývá několik posledních hodin

23.05.2017 / Tomáš Lysý

Patříte ke sběratelům dresů Dukly Jihlava nebo prostě chcete mít památku na nedávno skončenou sezonu, jenž byla završena sladkou tečkou v podobě postupu do extraligy? Pak Vám zbývá už jen několik posledních hodin. Aukce dresů A-týmu Dukly z ročníku 2016/2017, ve kterém si jihlavští hokejisté po dvanácti letech vybojovali účast mezi tuzemskou hokejovou smetánkou, končí v pátek 23.6.2017 v 18 hodin. Svého nového majitele na konci aukce najde šestadvacet žlutých dresů a dvě bordó varianty. Trikoty jsou opatřeny originální nášivkou a vítězným dražitelům budou předány ve speciálním dárkovém balení. Do aukce se můžete zapojit zde.


Aukce originálních hraných dresů Dukly Jihlava ze sezony 2016/2017 zde.

V aukci je možné vydražit originální hráčské dresy Dukly Jihlava z ročníku 2016/2017, ve kterých jihlavští hokejisté nastupovali do zápasů základní části WSM Ligy, následného play-off druhé nejvyšší české hokejové soutěže a ve kterých odehráli postupovou baráž. Jedná se o herní variantu, kterou není možné jinde získat – všechny dresy jsou opatřeny nášivkou „Authentic Game Jersey s logem klubu“ (fanouškovské dresy tuto nášivku nemají). Aukce, která potrvá do 23. června 2017, nabízí až na jednu výjimku (kapitán Jiří Dobrovolný a Jevgenij Kondratěv) žlutou variantu cenných postupových artefaktů.

Úspěšní dražitelé dostanou dres ve speciální dárkové sadě, která bude obsahovat také certifikát pravosti a 3D samolepku s logem k 60. výročí Dukly Jihlava.