Hokejisté a krasobruslařky společně podpořili Gymnastický den

19.07.2017 / Tomáš Lysý

Spolužačky z odvětví moderní gymnastiky podpořili bruslaři z duklácké mládeže a spolu tak zahájili 1. Gymnastický den sdružených oddílů SK Jihlava a Sokol Bedřichov. Gymnastika je i pro hokejisty a krasobruslařky oddílu Dukla Jihlava - mládež nedílnou součástí suché přípravy, a tak se osobně mohli podívat, jak to vypadá, když je gymnastika dokonalá.

Největší potlesk sklidilo akrobatické vystoupení hokejistů Dukly ze 4. a 5. sportovní třídy. „Kluci se toho nebáli. Děvčata předvedla svoji rozcvičku, ale na další Gymnastický den již přijdou s překvapením pro diváky, už na letním soustředění začnou nacvičovat. Z pódia jsme poděkovali vedení ZŠ Seifertova za podporu a spolupráci s klubem Dukla Jihlava mládež. Sportovní třídy a s tím svázaná tréninková koncepce umožňuje hladký průběh sezóny. Moc si toho vážíme,“ prozrazuje trenérka jihlavského krasobruslení Linda Haferníková.

Pochvala patří všem zúčastněným krasobruslařkám a hokejistům. Ze čtvrté třídy se účastnil 1. Gymnastického dne Kristián Celý, Sebastián Celý, Oliver Fink a Dominik Novák, z o rok starší třídy to byli Patrik Bakus, Dominik Löffler, Tobiáš Sapík a Matěj Vojáček.