3:7
(0:1, 3:2, 0:4)

Dorost veze další dva body, tentokrát ze Žďáru

16.10.2005 / Jiří Man

V neděli v 15.00 mělo začátek další utkání dorostenců Dukly, kteří za svým soupeřem cestovali do nedalekého Žďáru nad Sázavou. Utkání mělo vyrovnaný průběh a po dvou třetinách byl stav nerozhodný 3:3. O výsledku rozhodla poslední část, kterou hosté vyhráli 4:0, a mohli se tak radovat z dalších dvou bodů do tabulky. Podle slov trenérů se jednalo o zasloužené i když vydřené vítězství. Střelecky se prosadil dvakrát Luděk Dvořák, po jedné brance pak přidal Láznička, Jaroslav Kuřítko, Protasenja, Říha a Klimeš. Podle dosavadních výsledků se zdá, že i letos by dorost mohl usilovat o postup do extraligy. Svými výsledky a postavením v tabulce možná trochu přidělává starosti pro vedení Dukly, protože jestliže existuje reálná možnost postupu je zřejmě nutné udělat pro ni maximum.
16.10.2005, Dorostenci - 10. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

3

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Vacek, Hájek, Staněk, Střecha, Zelený J., Kolda, Zelený L., Musil - Kuřítko J., Pometlo, Láznička - Dvořák, Polcar, Protasenja - Křípal, Klimeš, Kuřítko M. - Říha, Kotlík, Malec
7
Branky Dukly: 12. Láznička (Kuřítko J.), 25. Dvořák (Protasenja), 39. Dvořák (Polcar), 44. Říha (Kotlík), 50. Protasenja (Polcar), 60. Kuřítko J. (Pometlo), 60. Klimeš (Kotlík).