0:4
(0:3, 0:0, 0:1)

Junioři se v přípravě představili domácímu publiku

09.08.2005 / Luban

Jihlavští junioři se v letošní sezóně poprvé představili domácímu publiku a v přípravném zápase hostili Hradec Králové, který ukázal svoje zkušenosti, a zvítězil v poměru 4:0. S kapitánskou páskou se představil Filip Hrbatý.
09.08.2005 18:00, Přípravné zápasy juniorů - 2. kolo

HC Dukla Jihlava

Kotlík (32. Svoboda) - Mareček, Cakl, Pekárek, Podhorský, Kružík, Novák, Kochánek - Krča, Skála, Cína, Vlk, Hrbatý F., Lietava, Cirhan, Cejpek, Holub, Dolana, Dzurik, Man, Koreš
0

Hradec Králové

4
Branky: 4. Spudil (Jelínek, Šejnoha), 11. Jirousek (Janoušek), 15. Janoušek (Jirousek), 59. Spudil (Janoušek). Vyloučení: 6:6. Využití: 0:2.

Průběh utkání

Zápas začali aktivně domácí, hned v úvodu se do příležitosti dostal Vlk, který v útočném pásmu trefil svojí bombou jen hostujícího brankáře do masky. Skóre se poprvé měnilo ve 4. minutě, kdy se po ose Šejnoha – Jelínek dostal puk ke Spudilovi, který využil zakrytého výhledu Kotlíka a jeho střela prošla mezi betony až do sítě, 0:1. V 11. minutě přidal po akci Janouška další branku Jirousek, 0:2. V zápětí si svoje role vyměnili, zpoza brány nahrával Janoušek a Jirousek skóroval, 0:3.

Druhá třetina probíhala se šancemi na obou stranách, pěknou souhru divákům předvedli nahrávající Man a střílející Dzurik, ale jeho střela nebyla pro pozorného hostujícího brankáře žádný problém. Ve 32. minutě se prostřídali oba brankáři, v domácí svatyni nahradil Kotlíka Svoboda.

Třetí část hry přinesla šanci Petra, který šikovně zpoza brány zkusil vybruslit a zakončit, ale trefil pouze břevno odkryté brány. V 54. minutě se do vyložené šance dostal Petružálek, ale nedokázal přehodit ležícího brankáře. Více ze hry měli v závěru hosté, jejich převahu korunoval Spudil střelou od modré, 0:4. Za tohoto stavu utkání skončilo a hosté mohli oslavit zaslouženou výhru.