5:3
(3:0, 2:2, 0:1)

Juniorka prohrála ve Znojmě

08.08.2006 / Jiří Man, Dušan Majer

Junioři Dukly si v úterý dali odvetu se Znojmem, se kterým se v pátek rozešli smírně 2:2. Na ledě Znojma nezvládli především první třetinu, po které domácí vedli již 3:0, celý zápas pak skončil vítězstvím domácích v poměru 5:3. Za Jihlavany se prosadil Roman Dolana, Jaroslav Kuřítko a Petr Vlk.
08.08.2006, Přípravné zápasy juniorů - 2. kolo

HC LERAM Orli Znojmo

5

HC Dukla Jihlava

3
Branky Dukly: Dolana, Kuřítko, Vlk.

Průběh utkání

Jihlavští junioři zkřížili v přípravě své hole s celkem Znojma již podruhé. zatímco poprvé vyválčili proti Orlům remízu 2:2, dnes se vracejí z jihu Moravy s porážkou 5:3. V první části Dukla střelecky zaspala a ani tři góly od Dolany, Kuřítka a Vlka ve zbylých dvou třetinách zvrat nepřinesly.

Do utkání vlétlo Znojmo ve stylu svého zvířecího symbolu, tedy s orlím nasazením. Jihlavská obrana byla proti přesným výpadům soupeře bezmocná a tak skóre na straně domácích narůstalo. Střelecký uragán domácích zbrzdil svou přesnou ranou až Roman Dolana, který tak snížil na přijatelný dvougólový rozdíl. Jenže domácí byli při chuti a tak přidali i čtvrtý a pátý gól. Už už to vypadalo na blamáž, se kterou nepohnul ani přesný zásah Jaroslava Kuřítka. Ve třetí části se však ještě dokázal trefit Petr Vlk, který tak dal výsledku definitivu 5:3.
Jihlavská juniorka tedy ve své letošní přípravě stále čeká na první vítězství. Další možnost k tomu budou mít v pátek 11. srpna, kdy doma přivítají rivala z Třebíče.