5:3
(3:0, 0:2, 2:1)

Dorost nenavázal na výhru ve Varech

13.10.2007 / Martin Doucha

Po senzační výhře nad Karlovými Vary se jihlavští dorostenci přesunuli změřit síly se stejně starými hráči Kladna. Ti jim hned v první dvacetiminutovce vymazali třemi góly veselé vzpomínky na předchozí utkání, s houževnatým soupeřem ale mladíci Dukly srdnatě bojovali až do samého závěru, ve kterém Kladenští potvrdili zisk tří bodů do prázdné branky a radovali se z vítězství 5:3, z čehož jistě nebylo do smíchu ani střelci první jihlavské branky Adamu Zemanovi.
13.10.2007 12:30, Extraliga dorostu - 14. kolo

Rytíři Kladno

Lejsek - David, Doudera, Hanzel, Jupa, Motejlek, Pulchart, Steigauf, Vrba - Csanyi, Dittrich, Doskočil, Čurda, Havlíček, Hošek, Lipold, Máša, Plaček, Sekáč, Stach, Strnad
5

HC Dukla Jihlava

Klimeš (8. Šťastný) - Cirhan, Hejl, Kolda, Kvasnička, Musil, Pekárek, Šidlík - Kasalý, Kuřítko, Malec, Mikeš, Pěška, Polcar, Vysloužil, Zeman, Zídek
3
Branky a nahrávky: 1. Csanyi (Havlíček), 8. Havlíček (Máša), 10. Čurda (Hošek), 46. Strnad, 60. Csanyi (Havlíček). Rozhodčí: Bolina - Podracký, Řešátko. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 24:23. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 4:2, 4:3, 5:3.

Průběh utkání

Reportáž ze zápasu není k dispozici.

Ohlasy trenérů

František Zeman (HC Dukla Jihlava): „Do zápasu jsme nastoupili vlažně a první třetinu jsme prohráli 0:3. Po důrazném hovoru v kabině nastoupila na led úplně jiná Dukla. Převzali jsme iniciativu a podařilo se nám snížit na 2:3. Pak jsme bohužel hloupou chybou ve středním pásmu nabídli soupeři čtvrtou branku. Podařilo se nám sice snížit na 3:4 a hráli jsme power-play, ale při ní jsme pět vteřin před koncem inkasovali čtvrtý gól. Trošku mě zklamal výkon našeho brankáře Martina Klimeše, protože první dvě branky, které dostal, byly hodně laciné. Pak jsme ho vystřídali. Myslím si, že gólman jeho kvalit by takové branky neměl pouštět."