2:4
(1:0, 1:2, 0:2)

Junioři promarnili dvougólové vedení

26.10.2007 / Wally

Jihlavští junioři si připsali další porážku. V pátečním domácím extraligovém souboji sice vedli nad Libercem už 2:0, ale do vítězného konce zápas nedotáhli. Dvougólové manko stáhli hosté ještě během druhé třetiny a v závěrečném dějství pak zvrátili výsledek na svoji stranu. Dukla podlehla Bílým Tygrům na Horáckém zimním stadionu 2:4 a zůstává na posledním místě tabulky. Za Jihlavu přesně stříleli Jiří Man a Jakub Komůrka.
26.10.2007 17:00, Extraliga juniorů - 17. kolo

HC Dukla Jihlava

Vajner - Posmyk, Vejvoda, Malina, Kašpar, Pekárek, Vacek, Rosendorf - Pánek, Pankratz, Man - Kotlík, Komůrka, Dzurik - Šaršok, Pometlo, Dolina - Kuřítko
2

Bílí Tygři Liberec

Blažíček - Kolmann, Diviš, Hanousek, Zákoutský, Niko, Hataš, Přibyl - Kopic, Bezděk, Vopálka - Peřina, Liška, Tomiš - Kedršt, Mizerik, Klíma - Skalický, Čanky, Vařecha
4
Branky a nahrávky: 5. Man (Pánek, Pankratz), 27. Komůrka (Dzurik) - 30. Liška (Kolmann, Diviš), 39. Bezděk (Kolmann), 48. Peřina (Tomiš), 50. Bezděk. Rozhodčí: Pešina - Dančišin, Matějček. Vyloučení: 9:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 20:40. Průběh utkání: 2:0, 2:4.

Průběh utkání

Reportáž ze zápasu není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Milan Skrbek (Liberec): „Z naší strany to byl špatný zápas, hráli jsme hodně individuálně, vůbec jsme si nepomohli. Kluci měli málo pohybu. Čtyřikrát jsme puk dotlačili do branky a díky tomu jsme zvítězili."

Karel Dvořák (Jihlava): „První třetinu jsme přestáli se štěstím, kdy hosté měli dobrý nástup. Dokonce jsme dali i branku a vedli 2:0. Měli jsme však ve druhé třetině mnoho vyloučených a zde se lámal chleba. Za stavu 2:2 jsme chtěli hrát více do obrany, což se nám bohužel nedařilo. Třetí gól jsme inkasovali z přečíslení a čtvrtý z malého důrazu v brankovišti."