4:0
(2:0, 2:0, 0:0)

Junioři ve Znojmě zklamali

11.01.2008 / Jakub Mezlík

Jihlavští mladíci nepodali v souboji dvou posledních týmů extraligy dobrý výkon a na ledě Znojma prohráli s domácími Orly 0:4. Zápas ovlivnila chyba gólmana Petra Navrátila, který inkasoval v úvodu 3. minuty branku z poloviny hřiště. „Naši hráči předvedli velice laxní výkon, zklamali jsme jako mančaft,“ zlobil se po utkání trenér Buzek.
11.01.2008 12:30, Extraliga juniorů - 35. kolo

HC LERAM Orli Znojmo

Müller - Blažek, Vejvoda, Geryk, Šindelář, Spurný - Andráši, Lengál, Sajdl, Alexa, Barák, Lattner, Trojan, Duba, Kovalský, Ferenčík
4

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Pekárek, Rosendorf, Posmyk, Malina, Hájek, Vacek, Chaloupka - Man, Pometlo, Dzurik - Šaršok, Komůrka, Dvořák - Kotlík, Novák, Brabec
0
Branky a nahrávky: 3. Lattner (Kovalský), 6. Ferenčík (Barák, Blažek), 21. Sajdl (Duba), 38. Ferenčík (Alexa). Rozhodčí: Kubičík - Mlčoch, Musil. Vyloučení: 7:7, navíc Vacek (JIH) 5 + do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: 36:24. Průběh utkání: 4:0.

Průběh utkání

Petr Buzek (Jihlava): „Zápas se nám nepovedl, hráči neodvedli, co jsme po nich chtěli, bylo to od nich velice laxní vystoupení, kluci do toho nedali sto procent. Dostali jsme nešťastný gól hned ve třetí minutě. Bylo to nahození někde za modrou čárou a Navrátilovi to tam spadlo. Ale to se stane, na to se nemůžeme vymlouvat, některé situace naopak vychytal. Zklamali jsme jako mančaft. Do dalšího dne se musíme dát dohromady a nechat v Brně na ledě hlavu a srdce. Bohužel se nám zranil Rosendorf, má něco z třísly, takže místo sedmi obránců už máme jen šest. Ale musíme bojovat a dát do toho úplně něco jiného než proti Znojmu."