2:4
(1:2, 1:1, 0:1)

Dorostenci Dukly okusili poprvé v přípravě porážku

07.08.2008 / Eva Streichsbierová

Dorostenci Dukly Jihlava utrpěli první porážku v přípravě. Na domácím ledě dnes podlehli Pardubicím 2:4. O dvě branky jihlavského týmu se podělili Martin Brabec a Marek Prokš. Trenér František Zeman po zápase litoval především druhé třetiny, v níž měli jeho svěřenci několik gólových příležitostí.
07.08.2008 14:00, Přípravné zápasy dorostu - 4. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný (30. Máj) - Pekárek, Pavlas, Šidlík, Zadražil, Zmrhal, Tobola - Brabec, Kasalý, Pěška - Přidal, Honza, Brychta - Prokš, Mikeš, Štěpán
2

HC Dynamo Pardubice

4
Branky Dukly: Brabec, Prokš

Průběh utkání

Podařilo se jim ovšem skórovat pouze jednou. „Pořád je to jenom příprava, takže výsledek nehraje nijak důležitou roli. Už máme stabilizovaný kádr, přesto pořád hledáme vhodné složení formací,“ uvedl hlavní kouč extraligových dorostenců.

I přes porážku našel pro svůj tým i slova chvály. „Bylo vidět, že se chtějí kluci ukázat v co nejlepším světle,“ prohlásil. „My teď hlavně sledujeme, jak dokáží vstřebat únavu. Důležité zápasy teprve přijdou,“ dodal.

V dalším zápasovém testu se jihlavští mladíci opět představí na domácím ledě. V neděli hostí od 16 hodin tým Canada Polar Bears.