8:1
(1:0, 4:1, 3:0)

Jihlavští dorostenci jsou při střelecké chuti

13.08.2008 / Eva Streichsbierová

Extraligoví dorostenci Dukly Jihlava rozdali další gólový příděl. Na Horáckém zimním stadionu dnes rozstříleli Hradec Králové vysoko 8:1. Jejich skóre z posledních dvou zápasů se tak vyšplhalo na úctyhodných 19:1! „Já bych ani jeden z těch výsledků příliš nepřeceňoval, my musíme šlapat dál,“ říká kouč jihlavských mladíků František Zeman.
13.08.2008 15:15, Přípravné zápasy dorostu - 6. kolo

HC Dukla Jihlava

Štastný Jiří – Pekárek, Zmrhal, Šimlík, Zadražil, Tichý, Štastný Jaroslav – Brabec, Kasalý, Pěška – Štěpán, Zídek, Brychta – Prokš, Mikeš, Musil - Přidal
8

Hradec Králové

1
Branky Dukly: Štěpán 2, Mikeš, Pěška, Zídek, Brychta, Kasalý, Prokš

Průběh utkání

V první třetině dokázali Východočeši držet s domácími krok, od druhé třetiny už ale bylo na ledě pouze jedno mužstvo. „O přestávce jsme si ke hře něco řekli a pak bylo jasně vidět, že když jsou kluci ochotni pracovat tak, jak po nich chceme, může se zrodit i takový výsledek,“ říká trenér.

Vzhledem k momentální formě jihlavských dorostenců je skoro škoda, že už sezona nezačala. „Já musím kluky opravdu pochválit, zatím jsem za celou dobu přípravy neřešil žádný problém s nějakou tréninkovou nekázní. Teď jde jenom o to, aby jim ten přístup vydržel,“ přeje si Zeman.

Další zápasový test odehrají mladíci Dukly v pátek. Tentokrát pocestují na led Mladé Boleslavi.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie