4:2
(2:0, 1:0, 1:2)

Dorostenci Dukly neuspěli na ledě Mladé Boleslavi

15.08.2008 / Eva Streichsbierová

Po dvou vysokých výhrách v domácím prostředí přišla porážka na ledě soupeře. Jihlavští dorostenci podlehli ve svém osmém přípravném utkání Mladé Boleslavi 2:4. „Začátek byl z naší strany katastrofální, zlepšení přišlo až v polovině zápasu,“ povzdechl si trenér František Zeman.
15.08.2008, Přípravné zápasy dorostu - 7. kolo

BK Mladá Boleslav

4

HC Dukla Jihlava

Máj – Pekárek, Tobola, Šidlík, Zadražil, Tichý, Šťastný Jar. – Brabec, Zídek, Brychta – Prokš, Honza, Musil – Štěpán, Mikeš, Pěška
2
Góly Jihlavy: Brychta, Pěška

Průběh utkání

V úvodní dvacetiminutovce potrestali Středočeši dvě jihlavské chyby a zaslouženě se ujali vedení 2:0. „Do druhé třetiny jsme taky vstoupili hodně nekoncentrovaně a zhruba po minutě jsme prohrávali už o tři góly,“ zlobil se na svůj tým čtyřicetiletý kouč.

A právě třetí obdržená branka jeho svěřence probrala. „Najednou jsme byli lepším týmem, měli jsme spoustu šancí. Podařilo se nám snížit na 2:3, jenomže těsně před koncem jsme dostali čtvrtý gól při power play a bylo rozhodnuto,“ prohlásil Zeman.

Přestože jihlavští dorostenci prohráli v Boleslavi 2:4, nakonec se dočkali i pochvaly. „Především za poslední třetinu se naši kluci určitě nemusejí stydět. Škoda, že jsme takhle nehráli hned od začátku,“ smutnil trenér.