5:3
(1:1, 2:1, 2:1)

Dorostenci Jihlavy si zajeli do Pardubic pro porážku

21.08.2008 / Eva Streichsbierová

Dorostenci Dukly Jihlava se vracejí z Pardubic s prázdnou. Na ledě Východočechů podlehli v dalším přípravném duelu 3:5. Pátý gól inkasovali svěřenci kouč Františka Zemana znovu při závěrečné power play.
21.08.2008, Přípravné zápasy dorostu - 9. kolo

HC Dynamo Pardubice

5

HC Dukla Jihlava

Máj – Pekárek, Tobola, Tichý, Zadražil, Zmrhal, Šťastný – Brabec, Mikeš, Kasalý – Přidal, Zídek, Brychta – Prokš, Kasalý, Musil – Honza, Svobodník
3
Góly Jihlavy: Brabec, Musil, Mikeš

Průběh utkání

„Poslal jsem na buly prvního a druhého centra, ale ani jeden ho nevyhrál. A právě po jednom prohraném vhazování se k puku dostali domácí a dali gól přes celé kluziště,“ povzdechl si trenér.

V první třetině padl na každé straně jeden gól a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Ve druhé třetině už byli ve střelbě úspěšnější domácí, kteří ji vyhráli 2:1. A stejný výsledek pak zopakovali i v posledním dějství.

„Přitom právě v těch dvou třetinách jsme předvedli velmi dobrý výkon. Bohužel jsme znovu nedokázali proměnit šance. Proto jsme prohráli,“ prohlásil Zeman. „Musíme taky zapracovat na odstranění individuálních chyb. Jinak jsem byl spokojený,“ dodal.

V dalším zápasovém testu přivítají jihlavští dorostenci v úterý 26. srpna od 17:45 na domácím ledě České Budějovice.