2:2
(2:1, 0:0, 0:1)

Jihlavští dorostenci doma remizovali s Jihočechy

26.08.2008 / Eva Streichsbierová

Dorostenci Dukly Jihlava remizovali na vlastním ledě s Českými Budějovicemi. Oba extraligoví soupeři se v přípravě rozešli smírně 2:2. Jihlava měla více ze hry, ale doplatila na špatnou koncovku. „Byla tam nějaká tyčka a břevno, škoda, že z toho něco neskončilo v brance,“ povzdechl si trenér František Zeman.
26.08.2008 17:45, Přípravné zápasy dorostu - 10. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný – Tichý, Zmrhal, Šidlík, Zadražil, Pekárek, Tobola – Prokš, Kasalý, Pěška – Přidal Zídek, Brychta – Brabec, Mikeš, Musil – Svobodník, Štěpán
2

Banes Motor České Budějovice

2
Góly Jihlavy: 12. Kasalý, 13. Prokš

Průběh utkání

Na neproměňování šancí si v posledních zápasech stěžuje kouč jihlavských mladíků poměrně často. „Do začátku sezony zbývá ještě nějakých čtrnáct dnů, takže na vyladění ještě máme čas,“ říká Zeman. „Jinak už tam ale byly pasáže, na které se dalo dívat. Kluci ukázali, že umějí plnit to, co po nich chceme,“ dodává.

Daleko víc, než špatná koncovka, prý ale momentálně trápí trenéra zranění dvou hráčů – Jana Štěpána a Jana Musila. „Je to o to nepříjemnější, že jsem s oběma počítal do základní sestavy. Jeden má v háji záda a druhý kotník. Ani s jedním to nevypadá moc dobře,“ obává se špatných zpráv Zeman.

Po remízovém konci se oba týmy dohodly na sérii samostatných nájezdů, v nichž byli úspěšnější poměrem 1:0 Jihočeši. K dalšímu přípravnému duelu pocestují jihlavští dorostenci ve čtvrtek do Hradec Králové.