1:3
(1:2, 0:0, 0:1)

Dorostenci si zajeli do Hradce Králové pro vítězství

28.08.2008 / Eva Streichsbierová

Jen s pěti obránci vyrazil jihlavský dorost k dalšímu přípravnému duelu do Hradce Králové. Na ledě Východočechů přesto dokázali mladíci Dukly vyhrát 3:1. „Nebyla to ale úplně hra podle našich představ. Když to řeknu přímo, tak se na to dvě třetiny nedalo koukat,“ zhodnotil vítězný souboj hlavní kouč František Zeman.
28.08.2008, Přípravné zápasy dorostu - 11. kolo

Hradec Králové

1

HC Dukla Jihlava

Štastný – Tichý, Zmrhal, Šidlík, Zadražil, Tobola – Mikeš, Kasalý, Prokš – Brabec, Zídek, Brychta – Svobodník, Lupač, Pekárek
3
Góly Jihlavy: Prokš (Mikeš), Mikeš, Kasalý (Mikeš)

Průběh utkání

Vzhledem k okleštěné sestavě je ale výsledek 3:1 určitým povzbuzením. „Pro ty kluky samozřejmě. Oni to vítězství tentokrát hlavně ubojovali. I to je ale velmi důležité,“ prohlásil trenér. „Každopádně po herní stránce na nás asi přišel trochu útlum. Naštěstí si to snad vybereme teď, kdy je ještě příprava,“ dodal.

Ta dnes vyvrcholí posledním zápasovým testem. Od 13:45 hostí Jihlava na domácím ledě dorostence z Pelhřimova. A znovu se zřejmě bude muset kouč obejít bez několika svých opor. „Honza Musil má nohu v sádře, tam to vypadá na delší dobu, a Honza Štěpán by snad mohl být do týdne fit,“ prozradil Zeman.