3:5
(0:1, 2:2, 1:2)

Junioři prohráli, nechali se příliš často vylučovat

05.08.2008 / Eva Streichsbierová

Ve druhém přípravném utkání se jihlavským juniorů tolik nedařilo. Zatímco v sobotu vyhráli v Písku vysoko 10:4, v úterý odpoledne podlehli na domácím ledě Hradci Králové po boji 3:5. „Jediné, co můžu klukům vytknout, je přílišná tvrdost. Měli jsme hodně vyloučených, a to nakonec rozhodlo,“ uvedl kouč Aleš Totter.
05.08.2008 16:00, Přípravné zápasy juniorů - 2. kolo

HC Dukla Jihlava

Dršata (Jíra) - Musil, Cirhan, Vacek, Posmyk, Šustr, Kolda - Dvořák, Kotlík, Polcar, Malec, Pometlo, Kuřítko, Vysloužil, Brabec, Tůma, Zeman
3

Hradec Králové

Lochman (Kotrla) - Klement, Měsíček, Pánek, Vaněk, Komárek, Bujňák, Svoboda - Šebek, Salava, Ježek, Vlček, Fiedler, Frýda, Macháň, Šafránek, Kohout, Zörkler, Stehno
5
Branky a nahrávky: 22. Malec (Vacek, Kuřítko M.), 33. Vysloužil (Zeman, Tůma), 47. Dvořák (Pometlo) - 7. Fiedler (Vlček), 26. Ježek (Zörkler), 33. Vaněk (Fiedler), 56. Ježek (Stehno), 57. Zörkler (Ježek). Vyloučení: 8:9, navíc Kotlík (JIH) 5 + do konce utkání, Pometlo (JIH) 10 min. OT. Využití: 1:3. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 3:3, 3:5.

Průběh utkání

Právě na disciplíně budou muset jihlavští mladíci do začátku nové sezony ještě pořádně zapracovat. V souboji s Východočechy byli dokonce dva hráči domácího týmu vyloučeni do konce utkání. „Jinak jsem ale na kluky hrdý, protože po tom tréninkovém zápřahu, který musejí denně absolvovat, podali opravdu velmi dobrý výkon,“ prohlásil trenér.

O branky Dukly se podělila trojice Ondřej Malec, Martin Vysloužil a Luděk Dvořák (na snímku). K dalšímu zápasovému testu pocestují prvoligoví jihlavští junioři v pátek do Znojma. V neděli se pak představí v Havlíčkově Brodě.