2:2
(2:1, 0:0, 0:1)

Jihlavští junioři vezou ze Znojma remízový výsledek

08.08.2008 / Eva Streichsbierová

Co zápas to jiný konec. V prvním přípravném utkání jihlavští junioři vysoko zvítězili v Písku, ve druhém doma podlehli Hradci Králové a v dnešním třetím zápasovém testu uhráli remízu na ledě Znojma. Z jihu Moravy vezou do Jihlavy nerozhodný výsledek 2:2. „Podařilo se nám vyrovnat dvě minuty před koncem při power play,“ oznámil trenér Aleš Totter.
08.08.2008, Přípravné zápasy juniorů - 3. kolo

HC LERAM Orli Znojmo

2

HC Dukla Jihlava

Dršata (31. Navrátil) – Šustr, Rosendorf, Vacek, Posmyk, Zelený Jan, Randa – Dvořák, Pometlo, Kotlík – Malec, Zeman, Kuřítko Martin – Němec, Brabec, Tůma
2
Góly Jihlavy: Pometlo, Kuřítko Martin

Průběh utkání

Prvoligoví mladíci Dukly prohrávali po úvodní třetině 1:2, když obě branky obdrželi při početní výhodě domácích Orlů. „V obou případech to byl gól z dorážky,“ prozradil kouč.

Jeho svěřenci se tentokrát vyvarovali přílišné tvrdosti, čímž ubylo vyloučených a na výkonu na ledě to pak bylo znát. „Ve druhé a třetí třetině se hrál opravdu parádní hokej. Kluci předvedli výborný výkon. A konečně taky hráli čistě,“ pochválil svůj tým Totter.

Kritika se tak ve třetím přípravném duelu vztahovala pouze na střelbu. „Pořád to tlačíme moc nahoru, nedostaneme se k dorážkám a střela pak končí na plexiskle. Musíme víc chodit do brány a střílet nad ledem,“ uvedl trenér.

Už v neděli 10. srpna mohou jihlavští mladíci ukázat, jak moc si vzali slova svého kouče o způsobu střelby k srdci. Od 10.00 se představí na ledě havlíčkobrodských Rebelů.