8:3
(3:2, 3:0, 2:1)

Junioři nastříleli rivalovi z Třebíče osm gólů

12.08.2008 / Eva Streichsbierová

Jihlavští junioři si doma poradili s Třebíčí. Na Horáckém zimním stadionu dnes porazili svého regionálního rivala vysoko 8:3. „V útoku se nám dařilo, ale s obranou moc spokojený nejsem,“ prohlásil po vítězném utkání hlavní kouč jihlavských mladíků Aleš Totter.
12.08.2008 13:15, Přípravné zápasy juniorů - 4. kolo

HC Dukla Jihlava

Dršata – Musil, Cirhan, Šustr, Vacek, Zelený J., Randa – Brabec, Zeman, Kotlík – Němec, Polcar, Vysloužil – Kuřítko J., Pometlo, Malec
8

SK Horácká Slavia Třebíč

3
Branky: Brabec 2, Němec, Polcar, Kotlík, Kuřítko J., Pometlo, Zeman - Klíma 2, Dočekal.

Průběh utkání

Jeho svěřenci se sice jako první ujali vedení, ale pak inkasovali dva slepené góly a už ve 3. minutě prohrávali 1:2. „Jsme nedůslední, prohráváme osobní souboje a z toho pak pramení chyby. Pořád je na čem pracovat,“ uvedl trenér.

Ještě v první třetině ale jeho tým utkání otočil a ve druhé části navýšil svůj náskok až na 6:2. „Jak už jsem řekl, v útoku to bylo velmi slušný, vesměs všechny gólové akce byly povedené. Jenom musíme zapracovat na obraně,“ zopakoval Totter.

Tento týden se junioři Dukly představí v přípravě doma ještě dvakrát. Ve čtvrtek hostí lotyšský tým Liepajas Metalurg a v pátek se postaví Znojmu.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie