6:2
(2:2, 3:0, 1:0)

Znojemští Orli odjížděli z Jihlavy se šestigólovou zátěží

15.08.2008 / Eva Streichsbierová

Dvě vítězství a jedna remíza, to je bilance ze tří přípravných zápasů jihlavských juniorů v jednom týdnu na domácím ledě. V úterý porazili Třebíč 8:3, včera remizovali s lotyšským týmem Liepajas 1:1 a dnes přehráli na Horáckém zimním stadionu Znojmo 6:2. „Jsme samozřejmě spokojeni,“ radoval se kouč Aleš Totter.
15.08.2008 12:15, Přípravné zápasy juniorů - 5. kolo

HC Dukla Jihlava

Navrátil – Zelený J., Cirhan, Šustr, Randa, Rosendorf – Malec, Polcar, Vysloužil – Vacek, Pometlo, Kuřítko J. – Němec, Brabec, Tůma
6

HC LERAM Orli Znojmo

2
Góly Jihlavy: Němec 2, Vysloužil, Vacek, Rosendorf, Malec

Průběh utkání

Hosté ze Znojma hráli s Jihlavou vyrovnanou partii pouze v úvodní třetině, která skončila nerozhodným výsledkem 2:2. „Udělali jsme dvě individuální chyby a soupeř je obě potrestal,“ postěžoval si trenér. „Naštěstí jsme ale dokázali včas srovnat,“ přispěchal s dodatkem.

Od začátku druhé části už ale Dukla na ledě jasně dominovala. Hosty poslala do kolen hned třemi přesnými trefami. „Začali jsme hrát jednoduše a okamžitě se to projevilo,“ pochvaloval si hru svého týmu v prostřední dvacetiminutovce Totter.

V poslední třetině už se skóre měnilo pouze jednou a Jihlava slavila zasloužené vítězství 6:2. To navíc potvrdila i v samostatných nájezdech, v nichž vyhrála 2:1. „Máme tady extraligový kádr, opravdu chytré hráče. Všichni dnes podali velmi dobrý výkon,“ spokojeně pokyvoval hlavou trenér.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie