3:2
(1:0, 1:1, 1:1)

Junioři Dukly dohrávali zápas v Hradci s minimem hráčů

18.08.2008 / Eva Streichsbierová

Junioři Dukly Jihlava těsně podlehli Hradci Králové, navíc domů vezou maroda. Na východě Čech skončilo dnešní přípravné utkání porážkou jihlavského týmu 2:3. „Byl to výborný zápas, kluci hráli velmi dobře. Jenom nám zatím chybí lehkost v zakončení,“ zhodnotil zápas trenér Aleš Totter. O branky Dukly se podělili Dan Kotlík a Michael Polcar.
18.08.2008, Přípravné zápasy juniorů - 6. kolo

Hradec Králové

3

HC Dukla Jihlava

Jíra – Rosendorf, Šustr, Zelený J., Randa, Vacek, Cirhan – Dvořák, Kotlík, Kuřítko Jar. – Malec, Polcar, Vysloužil – Němec, Brabec, Tůma
2
Góly Dukly: Kotlík, Polcar

Průběh utkání

Souboj hradeckých a jihlavských juniorů přerostl v pořádně ostrou bitvu. Tedy alespoň podle rozdaných trestů hlavního arbitra. „Dohrávali jsme zápas v deseti lidech, rozhodčí utkání absolutně nezvládl. V závěru už vylučoval i za naprosto běžné věci,“ postěžoval si kouč jihlavských mladíků.

Více než těsná porážka a velké množství vyloučených však mrzelo trenéra Tottera především zranění útočníka Ondřeje Němce. „Vypadalo to na vykloubení kyčle, musel na ošetření do nemocnice. Uvidíme, co řekne doktor,“ povzdechl si.

Už ve středu čeká juniory Dukly přípravné derby s Havlíčkovým Brodem. Rebelům se na domácím ledě pokusí oplatit těsnou porážku 5:6 z Kotliny. „Kluci musejí zlepšit jenom střelbu, jinak jsem s jejich hrou spokojený. Kolikrát poskakuje puk na brankové čáře a chybí jenom kousek, aby skončil v síti,“ uvedl Totter.