6:1
(4:0, 2:1, 0:0)

Junioři doma rozstříleli Rebely, ale vysloužili si kritiku

20.08.2008 / Eva Streichsbierová

Junioři Dukly Jihlava přestříleli na domácím ledě Havlíčkův Brod. Svého regionálního soupeře dnes porazili přesvědčivě 6:1. Přesto byl hlavní kouč jihlavských mladíků Aleš Totter po utkání hodně rozzlobený. „Výsledek absolutně neodpovídá hře, všechno se k nám akorát odráželo,“ hartusil.
20.08.2008 17:45, Přípravné zápasy juniorů - 7. kolo

HC Dukla Jihlava

Dršata – Šustr, Rosendorf, Zelený J., Cirhan, Vacek, Posmyk - Kuřítko J., Zeman, Kuřítko M. – Dvořák, Pometlo, Tůma – Malec, Polcar, Vysloužil
6

HC Rebel Havlíčkův Brod

1
Góly Jihlavy: Šustr, Cirhan, Kuřítko M., Pometlo, Malec, Zeman

Průběh utkání

První třetinu vyhrála Dukla vysoko 4:0, po druhé vedla dokonce už 6:1. Jihlavský kouč měl ovšem na střídačce ke spokojenosti na míle daleko. „Váznul nám pohyb, nebyli jsme kompaktní a ztráceli jsme zbytečně moc puků,“ vypočítával nedostatky svého týmu.

V poslední třetině už na Horáckém zimním stadionu gól nepadl. Zato vyloučených na straně Jihlavy zase o něco přibylo. „To je další věc, která se mi dnes nelíbila. Děláme úplně nesmyslné fauly v útočném pásmu,“ zlobil se Totter. „Opravdu mě mrzí, že jsme doma hráli takhle mizerně. Náš dnešní herní projev byl jednoduše katastrofální,“ dodal.

Šanci na výkonnostní reparát budou mít junioři Dukly už v pátek, kdy se v dalším zápasovém testu představí na ledě Žďáru nad Sázavou.