2:4
(0:2, 0:1, 2:1)

Junioři Dukly uspěli i na ledě třebíčského rivala

26.08.2008 / Eva Streichsbierová

Jihlavští junioři dokázali v přípravě porazit Třebíč i na druhý pokus. Po domácím vysokém vítězství 8:3 si tentokrát přivezli z ledu Horácké Slavie výhru 4:2. „Výborně zachytal Navrátil, i když dneska nebylo v našem mužstvu slabého hráče. To, že jsme Třebíč porazili už podruhé, není náhoda,“ pochválil svůj tým kouč Aleš Totter.
26.08.2008, Přípravné zápasy juniorů - 9. kolo

SK Horácká Slavia Třebíč

2

HC Dukla Jihlava

Navrátil – Rosendorf, Šustr, Musil, Vacek, Zelený, Posmyk – Malec, Polcar, Kotlík – Němec, Zeman, Kuřítko M. – Vysloužil, Pometlo, Dvořák
4
Góly Jihlavy: Musil, Polcar, Němec, Pometlo.

Průběh utkání

Mladíci Dukly si už v první třetině vybudovali dvougólový náskok, a po druhé části vedli 3:0. „Pak jsme si to malinko zkomplikovali. Místo toho, abychom dali čtvrtou branku, jsme inkasovali a nějaké čtyři minuty před koncem už to bylo jenom o gól,“ prozradil trenér.

Vítězství si ale jihlavští junioři vzít nenechali. Při soupeřově power play svůj náskok pojistili a dali zápasu konečnou podobu. „Je dobře, že jsme si vyzkoušeli takový průběh. To, že jsme vyhráli nebylo o štěstí, bylo to bojovnosti,“ řekl Totter. „Odehráli jsme jedno z nejkvalitnějších utkání v přípravě,“ dodal.

Už ve čtvrtek čeká na juniorský tým Dukly další zápasový test, tentokrát se v něm představí na domácím ledě. Od 17:45 přivítají Písek.