11:3
(3:0, 5:1, 3:2)

Juniorka se loučila s přípravou dvoucifernou kanonádou

01.09.2008 / Eva Streichsbierová

Jihlavští junioři zvládli generálku na výbornou. V posledním přípravném utkání porazili na Horáckém zimním stadionu Žďár nad Sázavou vysoko 11:3. „Byl to takový příjemný soupeř na závěr. Hlavně jsme rádi, že se nikdo nezranil,“ prohlásil po úspěšném utkání hlavní kouč Aleš Totter.
01.09.2008 17:30, Přípravné zápasy juniorů - 11. kolo

HC Dukla Jihlava

Jíra (Dršata) – Zelený, Randa, Šustr, Rosendorf, Vacek, Cirhan, Posmyk – Malec, Polcar, Vysloužil – Němec, Brabec, M. Kuřítko – Dvořák, Pometlo, J. Kuřítko – Tůma
11

SKLH Žďár nad Sázavou

3
Góly Jihlavy: Němec 2, Tůma 2, Pometlo 2, Malec, Polcar, Vysloužil, Brabec, M. Kuřítko

Průběh utkání

Už samotný výsledek 13:3 z předchozího vzájemného souboje obou soupeřů na žďárském ledě signalizoval, že se asi jihlavští mladíci na vítězství příliš nenadřou. „Už jsme nechtěli nikoho silného. Kluci si alespoň zvýšili střelecké sebevědomí. Myslím, že to splnilo svůj účel,“ pochvaloval si zápas trenér.

I když drobné pokárání svého týmu si přeci jenom neodpustil. „Po volném víkendu byl náš pohyb horší než obvykle,“ připustil Totter. „Jinak jsme si ale ještě vyzkoušeli pár věcí pro sezonu a teď půjde jenom o to, abychom v pátek začali dobře,“ dodal.

Jedinou vráskou na čele kouče je před prvním zápasem nového ročníku absence útočníka Adama Zemana. „Má angínu a v pátek určitě nenastoupí,“ povzdechl si.