1:1
(1:0, 0:1, 0:0)

Juniorům zvlhl prach, prosadili se pouze jednou

14.08.2008 / Eva Streichsbierová

Po kanonádě přišlo střelecké trápení. Junioři Dukly Jihlava remizovali v dalším přípravném utkání s lotyšským celkem Liepajas Metalurg 1:1. „Dneska nejsem moc spokojený. Po tom zápase s Třebíčí jsme byli najednou moc nahoře,“ zlobil se hlavní kouč jihlavských mladíků Aleš Totter.
14.08.2008 13:15, Přípravné zápasy juniorů - 13. kolo

HC Dukla Jihlava

Jíra – Musil, Rosendorf, Vacek, Randa, Šustr, Zelený Jan – Dvořák, Kotlík, Kuřítko Jaroslav – Tůma, Pometlo, Vysloužil – Němec, Polcar, Brabec
1

Liepajas Metalurg

1
Branka Dukly: Brabec
Sam. nájezdy: Němec, Vysloužil, Pometlo

Průběh utkání

Svým svěřencům vyčítal trenér především lajdácký přístup a nedůslednost v koncovce. „Měli jsme vyhrát o dva nebo tři góly,“ byl přesvědčený. To se nakonec povedlo, ale až v samostatných nájezdech.

Hostujícího gólmana překonali Němec, Vysloužil a Pometlo. Naopak brankář Dukly Jan Jíra (na snímku) udržel čisté konto a Jihlava i jeho zásluhou vyhrála v rozstřelu 3:0. „Jo, tak s tím jsem spokojený, protože nájezdy jsou ruskou specialitou. Stejně jsme ale měli raději vyhrát v normální hrací době,“ stál si za svým Totter.

Už zítra se jihlavští junioři představí na domácím ledě znovu. Tentokrát přivítají Znojmo. „Potom všechny ty tři domácí zápasy rozebereme. Zatím jsem byl jednou spokojený a jednou ne. Uvidíme, co přinese zítřek,“ prohlásil trenér.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie