11:0
(1:0, 6:0, 4:0)

Dorostenci si doma otevřeli střelnici, odnesla to Kanada

10.08.2008 / Eva Streichsbierová

Dorostenci Dukly Jihlava znemožnili soupeře jedenácti góly. V dnešním přípravném utkání porazili na Horáckém zimním stadionu výběr Kanady vysoko 11:0. „Musel jsem klukům poděkovat, protože hráli od začátku až do konce přesně to, co jsme po nich chtěli,“ pochválil svůj tým spokojený kouč František Zeman.

Foto z utkání zde
10.08.2008 16:00, Přípravné zápasy dorostu - 12. kolo

HC Dukla Jihlava

Máj (Šťastný Jiří) – Šťastný Jaroslav, Zmrhal, Šidlík, Zadražil, Pekárek, Tobola – Brabec, Kasalý, Pěška – Prokš, Mikeš, Musil – Přidal, Zídek, Brychta – Honza, Svobodník, Štěpán
11

Team Canada Polar Bears

0
Branky Dukly: Brychta 3, Svobodník 2, Prokš, Kasalý, Zmrhal, Šťastný, Honza, Štěpán.

Průběh utkání

Třemi přesnými trefami se prezentoval Brychta, dvakrát se prosadil Svobodník a o zbytek gólů se podělili Prokš, Kasalý, Zmrhal, Šťastný, Honza a Štěpán. „Ten výsledek byl odraz našeho výkonu na ledě. Myslím, že pokud kluci porazí jakýkoliv tým Kanady takovýmhle rozdílem, tak jim to zákonitě musí vlít spoustu sebevědomí do žil,“ je přesvědčen trenér.

Mužstvo ze zámoří se proti extraligovým dorostencům Dukly vůbec neprosadilo. Téměř po celý zápas tahalo za kratší konec, oba jeho gólmani byli pod permanentní palbou. „Jsme rádi, že se kluci nezalekli toho, že proti nim stojí soupeř, který má na prsou napsáno Kanada. Nenechali se zastrašit jejich agresivní hrou a pořád plnili naše pokyny,“ radoval se Zeman.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie