6:1
(0:0, 3:0, 3:1)

Porážku beru na sebe, prohlásil trenér juniorů Totter

12.09.2008 / Eva Streichsbierová

Jihlavští junioři utrpěli v Prostějově krutou porážku. Svěřenci trenéra Aleše Tottera podlehli na ledě Hanáků 1:6. Jediným úspěšným střelcem Dukly byl v závěrečné třetině obránce Jan Zelený. „Dneska tu porážku beru na sebe, špatně jsem pracoval na střídačce,“ prohlásil šestatřicetiletý kouč jihlavských mladíků.
12.09.2008 17:15, 1. liga juniorů skupiny C - 3. kolo

LHK Jestřábi Prostějov

Hruban - Tomiga, Dvořák, Hrdlička, Finkes, Nečas, Tlčík, Navrátil L., Kolibár - Žilka, Jeneš, Šmilňák, Řehulka, Berčák, Skácel, Cik, Oliberius, Kryl, Skoček, Stloukal, Zachar
6

HC Dukla Jihlava

Navrátil P. (25. Jíra) – Šuster, Rosendorf, Zelený, Posmyk, Vacek, Cirhan, Randa – Dvořák, Kotlík, Kuřítko J. – Němec, Pometlo, Kuřítko M. – Malec, Polcar, Vysloužil – Brabec, Tůma
1
Branky a nahrávky: 23. Cik (Oliberius), 25. Cik (Dvořák), 38. Oliberius (Kolibár), 43. Kolibár (Oliberius), 48. Skácel (Jeneš), 51. Kryl (Zachar) - 46. Zelený (Kuřítko). Rozhodčí: Skoupý - Chocholouš, Klein. Vyloučení: 8:5, navíc Malec (JIH) 5 + do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 78. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 6:1.

Průběh utkání

Góly začaly v Prostějově padat až ve druhé třetině a všechny do jihlavské branky. „Nezareagoval jsem na určité věci včas, přestože jsem měl jasné signály. Kluky chci tentokrát z toho hodnocení úplně vynechat,“ obrátil kritiku proti sobě Totter.

Jihlavští junioři zaváhali v nové sezoně poprvé, předtím vysoko vyhráli 9:4 ve Frýdku-Místku a doma si poradili s Přerovem 4:1. „Ona někdy porážka není od věci. Aspoň nás vrátí zpátky na zem. Každopádně můžu slíbit, že v neděli vyjede na led absolutně jiný tým. O sestavě teď ale nemluvím,“ uvedl trenér.

Výsledek 1:6 je ovšem pro mladíky Dukly možná až příliš krutým probuzením. „Už jenom proto, že jsme v zápase soupeře přestříleli,“ povzdechl si Totter. V neděli odpoledne se jeho svěřenci postaví na Horáckém zimním stadionu od 15:15 Technice Brno.