2:0
(0:0, 1:0, 1:0)

19.09.2009 / Eva Streichsbierová

19.09.2009, Noen Extraliga juniorů - 5. kolo

Berani Zlín

Kašík - Zábojník, Řezníček, Valenta, Matějíček, Zámorský, Sadil, Musil, Horák - Kundera, Fořt, Surovčík, Goiš, Finsterle, Sedlář, Pospíšil, Vodný, Holík, Čech, Křemeček, Vodák
2

HC Dukla Jihlava

Navrátil – Posmyk, Šidlík, Rosendorf, Šustr, Rašner, Jaroš – Němec, Polcar, Malec – Dvořák, Pometlo, Kasalý – Hubata, Kotlík, Kuřítko
0
Branky a nahrávky: 37. Valenta (Křemeček, Sedlář), 59. Vodák. Rozhodčí: Klimecký - Hejda, Machálek. Vyloučení: 8:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 31:26. Průběh utkání: 2:0.

Průběh utkání

První třetina skončila nerozhodným výsledkem 0:0. Na obou stranách dominovaly hlavně obrany. A také výkony brankářů. „Hodně nám pomohlo páteční vítězství. Naše hra se výrazně zlepšila. Dokonce bych si troufl říct, že takhle dobře odehrané utkání jsem za rok a půl od svých kluků ještě neviděl. Opravdu tomu chyběly jenom góly,“ nešetřil chválou Totter.

Domácí se ujali vedení v prostřední části, kdy využili jednu z přesilových her. „Byl to nahozený puk od modré, který nakonec skončil až v síti,“ povzdechl si trenér. „My jsme naopak měli spoustu dorážek, ale ani jednu se nám nepodařilo protlačit puk za brankovou čáru,“ dodal.

V posledním dějství se Dukla snažila všemožně o vyrovnání, ale bez úspěchu. V závěru pak dostala šanci zahrát si v početní výhodě a kouč sáhl k power play. „Celou minutu a dvacet vteřin jsme domácí tlačili, gól z toho ale nebyl,“ smutnil Totter. „Nakonec jsme inkasovali my, do prázdné brány. Ovšem znovu opakuji - nemám klukům co vytknout,“ zakončil hodnocení.