6:2
(3:1, 1:1, 2:0)

Mladší dorost po čtyřech výhrách v řadě padl v Hradci

04.03.2010 / Jaroslav Wollmann

Mladší dorostenci Dukly nedokázali natáhnout šňůru vítězství na pět zápasů a na ledě Hradce Králové prohráli 2:6, když doplatili zejména na neproměňování šancí. Gólově se prosadili pouze Jan Štěrba a Petr Trávník. Proti neoblíbenému soupeři tak letos získali svěřenci trenéra Jungwirtha ze čtyř zápasů pouhé dva body.
04.03.2010 12:00, Extraliga mladšího dorostu - 33. kolo

Hradec Králové

Hejda - Novák, Žák, Hercig, Souček, Suk, Žoch, Faltýnek, Zahradník - Srpek, Jebavý, Pekárek, Jiránek, Nedvídek, Pilař, Dostálek, Wolf, Rejl, Procházka, Kocián, Klemenc
6

HC Dukla Jihlava

Krejčík - Port, Vítek, Pavlas, Brussmann, Čermák, Uhlíř, Szathmáry, Březka - Vondráček, Hotař, Lupač, Kuchyňa, Beran, Štěrba, Mandát, Trávník
2
Branky a nahrávky: 1. Jebavý (Souček), 10. Procházka (Pekárek), 12. Wolf (Pilař), 36. Procházka (Pekárek), 49. Žoch (Nedvídek), 55. Jebavý (Nedvídek) - 3. Štěrba (Lupač, Vondráček), 40. Trávník (Březka). Rozhodčí: Samek - Votroubek, Veselý. Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 42:28. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2, 6:2.

Průběh utkání

„Utkání jsme začali vlažně a soupeř nás potrestal úvodním gólem. Poté se hra vyrovnala a také brankový účet jsme srovnali na 1:1. Do konce první třetiny se šance střídaly na obou stranách, branky bohužel střílel pouze soupeř. Do druhé třetiny jsme nastoupili velice aktivně a do 10 minuty jsme si vypracovali minimálně 5 gólovek, bohužel jsme žádnou neproměnili a na druhé straně udeřil opět soupeř. Snížili jsme hned vzápětí opět na 2:4, ale to bylo pro tentokrát z naší strany vše. Branky v poslední třetině střílel už opět jen soupeř, a proto zaslouženě vyhrál, i když také my jsme měli dost šancí na vstřelení branky. Před brankařem jsme byli ovšem bezzubí a naše chyby v obraně soupeř pěknými góly trestal," řekl po utkání trenér Jungwirth.