4:7
(3:1, 1:4, 0:2)

10.08.2009 / Eva Streichsbierová

10.08.2009 14:00, Přípravné zápasy juniorů - 5. kolo

HC Dukla Jihlava

Jíra (30. Navrátil) – Posmyk, Šustr, Knesl, Kolda, Jaroš, Šidlík, Zelený, Rosendorf – Hubata, Zeman, Kuřítko – Němec, Polcar, Kasalý – Randa, Svoboda, Brabec – Dvořák, Pometlo, Malec.
4

HC Rebel Havlíčkův Brod

7
Branky: Zeman, Svoboda, Jaroš, Knesl – Milfait 2, Škarýd 2, Varga, Szilva, Novotný. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:2.

Průběh utkání

Domácí Dukla začala dobře, po první třetině vedla o dvě branky. Jenomže stejně jako v pátečním duelu se Znojmem přišlo ve druhé části zaváhání a obrat hostů na 4:5. „Byl to jeden ze tří nejhorších zápasů, které jsem s tímhle mužstvem za rok a půl zažil,“ svěřil se trenér.

V posledním dějství už si potom mladí Rebelové výhru vzít nenechali. Naopak přidali další dva góly a radovali se z vítězství 7:4. „My jsme v určité fázi přípravy a je jasné, že nemůžeme být v optimální formě, když sezona začíná až 11. září,“ nedělal si těžkou hlavu z nepovedeného souboje Totter.

Nicméně radost z výkonu svých svěřenců rozhodně neměl. „Kluci si prožili nejtěžší tři týdny přípravy, což se projevilo. Ale nechci se na to vymlouvat, naše hra měla být lepší,“ přiznal šéf střídačky jihlavských juniorů. „O chybách víme a je na nás, abychom je do září odstranili. Teď už půjdeme víc do kvality než do kvantity,“ dodal.

V následujícím přípravném utkání se extraligoví mladíci Dukly představí ve středu 12. srpna na ledě dalšího regionálního rivala. Tentokrát pocestují do Třebíče.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie