3:7
(1:3, 2:0, 0:4)

12.08.2009 / Eva Streichsbierová

12.08.2009 18:00, Přípravné zápasy juniorů - 6. kolo

SK Horácká Slavia Třebíč

3

HC Dukla Jihlava

Navrátil (31. Jíra) – Jaroš, Randa, Knesl, Šustr, Rašner, Rosendorf – Hubata, Polcar, Kuřítko – Němec, Pometlo, Malec – Kasalý, Svoboda, Zelený
7
Branky Jihlavy: Jaroš 3, Kuřítko, Malec, Rosendorf, Randa.

Průběh utkání

V úvodní třetině odskočili extraligoví mladíci Dukly domácímu týmu na rozdíl dvou gólů, ve druhé části však o svůj náskok přišli. Poslední dějství se ale znovu hrálo podle jihlavských not. Čtyřmi přesnými trefami vymodelovali hosté výsledek do podoby 3:7.

„Stejně jako jsme předtím nedělali žádnou vědu z porážek, tak nehodláme tenhle výsledek přeceňovat. Pořád jsme v přípravě a já můžu říct, že jsem velmi pyšný na kluky, kteří toho musejí zvládnout opravdu hodně,“ nešetřil chválou na adresu svého týmu trenér. „Věřím, že všechna ta dřina se nám v sezoně vrátí,“ dodal.

V zápase s Třebíči dokázali jihlavští junioři konečně převést do praxe některé natrénované situace. „Je dobře, že věci, které jsme celou dobu zkoušeli, začínají fungovat,“ radoval se Totter. Další přípravný duel odehrají jeho svěřenci v pondělí 17. srpna, kdy na Horáckém zimním stadionu přivítají Kometu Brno.