5:3
(2:0, 1:2, 2:1)

31.08.2009 / Eva Streichsbierová

31.08.2009 17:30, Přípravné zápasy juniorů - 13. kolo

HC Dukla Jihlava

Navrátil - Cirhan, Šustr, Jaroš, Rosendorf, Rašner, Randa - Polcar, Zeman, Vysloužil - Kasalý, Pometlo, Malec - Němec, Kotlík, M. Kuřítko
5

SK Horácká Slavia Třebíč

3
Branky Jihlavy: M. Kuřítko 2, Vysloužil, Kotlík, Zeman

Průběh utkání

Jeho svěřenci přitom vstoupili do utkání výborně a brzy vedli o dva góly. „Jenomže pak jsem nevyužili dvojnásobnou přesilovku, protože jsme ji hráli hodně pasivně,“ zlobil se šéf jihlavské střídačky. „Najednou se všichni soustředili jen na sebe, chyběl nám týmový výkon,“ dodal.

A hosty tím posadili do sedla. Mužstvo kouče Kamila Pokorného dokázalo v prostřední dvacetiminutovce srovnat na 2:2. Naštěstí pro Duklu ovšem ne na dlouho. Ještě do druhé přestávky vrátil vedení na stranu Jihlavy Dan Kotlík, který se prosadil dokonce v oslabení. V poslední třetině se pak zrodil konečný výsledek 5:3.

„Sice ještě zvažujeme variantu, že bychom do začátku soutěže odehráli nějaké utkání, ale spíš je pravděpodobnější, že souboj s Třebíčí byl poslední v přípravě. Kluci teď budou mít tenhle týden volněji, trénovat začneme zase až ve čtvrtek,“ prozradil Totter. „Chtěl bych mančaft pochválit, protože během přípravného období pracoval opravdu výborně. Byl jsem spokojený s přístupem všech hráčů,“ uvedl na adresu týmu.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie